Beauty

Anastasia Beverley Hills voor perfecte wenkbrauwen

Wenkbrauwen maken uw look

Een compleet assortiment met make-up uitsluitend voor wenkbrauwen; dat is Anastasia Beverley Hills. Anastasia Soare, een beautyspecialist uit Beverly Hills die over de hele wereld reist om alle bekende sterren van de mooiste wenkbrauwen te voorzien, heeft een professionele styling voor wenkbrauwen ontwikkeld vanuit haar visie dat wenkbrauwen de look van elk gezicht bepalen. Bij Body & Vital Medispa zijn de schoonheidsspecialistes getraind om volgens haar 5-stappenaanpak uw perfecte wenkbrauwen te creëren.

Perfecte wenkbrauw vormen

Volgens Anastasia bestaat elk gezicht uit universele verhoudingen. De gouden regel hierin bepaalt hoe de perfecte wenkbrauw gevormd moet worden voor het beste effect en de meeste uitstraling. Hierbij wordt gekeken naar drie meetpunten in het gezicht op basis van uw botstructuur om de juiste vorm van de wenkbrauw te bepalen.

In 5 stappen de ideale wenkbrauw

Met het uitgebreide assortiment van make-up speciaal voor de  wenkbrauwen wordt vervolgens de mooiste wenkbrauw gecreëerd. Hiervoor worden de wenkbrauwen eerst met een passende kleur Brow powder ingekleurd. Vervolgens worden de haartjes die buiten de ideale vorm vallen geëpileerd. Met een speciale gel worden de wenkbrauwen gefixeerd waarna als finishing touch een instant lift en open blik ontstaat dankzij de Anastasia Eye Light Pencil.

.

Boek een afspraak voor de perfecte wenkbrauwen

Wilt u ook deze speciale behandeling voor uw wenkbrauwen? Boek dan een afspraak.

Vraag naar de mogelijkheden