Belangrijk Nieuws over Corona (COVID-19)

Door de aangescherpte maatregelen vanuit het kabinet rondom het coronavirus (COVID-19) die op zondag 15 maart werden aangekondigd, zijn wij helaas genoodzaakt om vanaf 16 maart tot 6 april geen behandelingen meer te geven. Alle afspraken voor reguliere behandelingen en de inlooptijden zonder afspraak worden voor deze periode dan ook geannuleerd.

 

Voor spoedbehandelingen en de mensen in cruciale beroepen blijven wij op afspraak open. Onze winkel blijft vooralsnog ook open. Heeft u nog vragen over uw afspraak en behandeling of twijfel of deze door kan gaan, neemt u dan contact met ons op, dan spreken we het samen door. Voor al uw vragen en advies kunt u ook online bij ons terecht via info@body-vital.nl

De openingstijden van de winkel:
Maandag 9.00-18.00
Dinsdag 9.00-18.00
Woensdag 9.00-18.00
Donderdag 9.00-18.00
Vrijdag 9.00-18.00
Zaterdag 9.00-16.00

 

Ook sturen wij de producten die u online bestelt naar u toe. U kunt de bestelling plaatsen via www.body-vital.nl of door ons een e-mail te sturen. Meer informatie hierover staat ook te lezen in ons bericht van 13 maart jl.

 

We hopen dat u begrip heeft voor onze beslissing, maar we willen er graag alles aan doen om bij te dragen aan het voorkomen van een snelle verspreiding van het virus. Natuurlijk zullen we u t.z.t. verder informeren aan de hand van de adviezen en richtlijnen die vanaf 6 april zullen gelden.

Voor nu wensen we iedereen sterkte en kracht in deze onzekere tijd.