Bindweefselmassage het vaakst geboekt

bindweefselmassage

Bindweefselmassage het vaakst geboekt

Bindweefselmassage is de vaakst geboekte behandeling van 2017 in onze medispa

Waarom is deze massage techniek zo populair en wat doet deze techniek met onze huid? Sietske Wieman vertelt waarom deze techniek zo veel met ons lichaam doet:

‘Bindweefsel vind je in ons hele lichaam. Het is rekbaar weefsel dat ons lichaam steun geeft en onze organen beschermt. Bindweefsel verbindt de huid met de spieren en geeft steun aan de organen. Zonder bindweefsel zouden we dus niet bestaan. Door aanhoudende stress, weinig beweging en slechte eetgewoontes kan het bindweefsel verkleven en kunnen de afvalstoffen gaan ophopen in jouw bindweefsel.

Hierdoor kan jouw lichaam minder goed gaan functioneren, kun je pijn klachten en ontstekingen in je lichaam krijgen. Jouw huid verliest zijn elasticiteit de huid gaat minder stralen en je lichaam is minder soepel, rimpels en cellulitis kunnen toenemen.

Nieuw onderzoek geeft aan dat bindweefsel signalen doorgeeft voor weefselherstel. Je kunt het vergelijken als een spinnenweb: als je alleen het buitenste draaitje van het web aanraakt, wordt de gehele trilling door het web overgenomen en komt de spin in het midden van het web in beweging.

Wij gebruiken 2 bindweefseltechnieken in onze medispa.
De manuele bindweefselmassage.
Deze massage-technieken bestaan uit strijkingen, knedingen, en rollen. Deze technieken kunnen in het begin als gevoelig worden ervaren. Als je deze massagetechnieken vaker laat doen voelt het op een keer prettig aan. De doorbloeding neemt toe waardoor jouw huid gezonder wordt. Verklevingen en cellulitis worden minder zichtbaar. Prijs vanaf € 50,- per behandeling

Daarnaast hebben we de mechanische techniek met de Icoone. Dit apparaat maakt gebruikt van de unieke Roboderm behandelkoppen. Deze behandeltechniek maakt gebruikt van speciale rollingen en zuigkracht en behandelt het bindweefsel op een geheel nieuwe revolutionaire manier. Door deze techniek wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Deze techniek is ook zeer geschikt voor een total-body bindweefselmassage. Zo breng je jouw lichaam in zijn totaliteit in topconditie. Prijs vanaf € 85,- per behandeling.