Health

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage

Vermindert cellulitis

90% van alle vrouwen heeft cellulitis. Deze bobbels en putjes op de billen, dijen en de heupen hebben niets te maken met het gewicht, de huidskleur of de gezondheid. Een verslechterde bloedcirculatie en vochtafvoer zorgen ervoor dat afvalstoffen, vet en vocht zich ophopen. De vetcellen clusteren samen met cellulitis als resultaat. Bindweefselmassage vermindert cellulitis effectief.

Behandeling tegen cellulitis

Een bindweefselmassage in onze schoonheidssalon pakt succesvol cellulitis aan. Het breekt vetophopingen af, verstevigt de huid en stimuleert de elasticiteit van de huid. In onze schoonheidssalon passen de huidspecialistes bij onze anti-cellulitisbehandeling bindweefselmassage toe. Zo wordt uw huid weer zachter, steviger en veerkrachtiger én u heeft zichtbaar minder cellulitis.

Bindweefselmassage, effectief bij cellulitis

Bindweefselmassage is een pijnloze behandeling tegen cellulitis en kan ingezet worden voor de billen en bovenbenen. Deze behandeling bereikt snel resultaat zoals:

  • Zichtbare afname van cellulitis
  • Afbraak van vetophopingen
  • Verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid

Boek nu uw behandeling voor zichtbaar minder cellulitis

Wilt u ook minder cellulitis? Kom dan naar Body & Vital. Wij werken met verschillende technieken om cellulitis te verminderen. Onze huidspecialistes adviseren u welke behandeling het beste bij u past. Boek nu uw behandeling voor zichtbaar minder cellulitis in onze Skin- & Beautyclinic in Houten!

Wilt u even tijd en aandacht voor uzelf? Of gunt u iemand anders deze heerlijke en gezonde ontspanning? Boek dan nu een lichaamsmassage bij Body & Vital Skin- & Beautyclinic in Houten.

Last van cellulitis?