Over

Sietske Wieman van Body & Vital Medispa

Van meisjesdroom naar huidinstituut en Medispa

Body & Vital, een exclusief huidinstituut waar iedereen terecht kan, was een droom van Sietske Wieman-Spithoven, eigenaresse van deze unieke medispa. Als jong meisje droomde zij al van haar eigen bedrijf. Altijd bezig om zelf kruiden- en bloemensapjes te maken en druk met het sparen van proefjes en parfumflesjes wist ze het na haar middelbare schooltijd zeker: ‘ik wil mijn diploma schoonheidsspecialiste halen, maar wel op het hoogste niveau!’.

De stap naar Body & Vital

Nadat Sietske haar diploma’s en specialisaties had behaald heeft ze jaren voor diverse bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan. Bij Piazza Sports in Houten waagde ze de stap en begon Body & Vital. Eerst met een enkele stoel maar de salon groeide en het team breidde snel uit. Ondanks de groei deed Sietske nooit concessies aan haar droom en wens om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Samen met haar team bleef ze in ontwikkeling en ging naar trainingen, congressen in binnen- en buitenland en internationale beurzen. En niet voor niets: in 2013 behaalde Body & Vital de gedeelde 2e plaats met de Beauty Award, de hoogst haalbare prijs in de branche!

Vrijwilligerswerk

Naast haar werk en de groei van haar eigen bedrijf was Sietske ook jarenlang examinator in het vak en reisde door heel Nederland naar verschillende scholen. Nu zet ze zich in voor de Anbos, de brancheorganisatie en ontwikkelt ze richtlijnen en geeft nascholing in acnebehandelingen. Ook doet ze vrijwilligerswerk in het ziekenhuis voor ‘Look Good, Feel Better’ en kunnen klanten die getroffen zijn door kanker bij Body & Vital terecht voor advies over hun huid en make-up.

Huidverbetering, huidverzorging en gewoon genieten bij Body & Vital in Houten

Huidverbetering, huidverzorging en gewoon genieten bij Body & Vital in Houten

Bij Body & Vital is iedereen welkom; of u een huidprobleem heeft, enkel wilt ontspannen en genieten van heerlijke behandelingen of een advies op maat voor de juiste producten voor uw huid. In dit exclusieve huidinstituut in Houten met een uniek totaalconcept voor huidverbetering en huidverzorging kunt u terecht voor intensieve behandelmenu’s op maat, korte behandelingen zonder afspraak, producten uit de winkel en een vrijblijvend huidadvies.

.

Skin, Health & Beauty

De kern van Body & Vital: Skin, Health & Beauty wilde Sietske terugzien in een nieuwe locatie voor haar bedrijf. In een plek waar klanten rust en inspiratie vinden, eerlijke adviezen en behandelingen op maat krijgen en waar alle specialisaties samenkomen. Een duurzame omgeving die een is met de natuur, waar de hoogste kwaliteit de norm is en samengewerkt wordt met experts uit verschillende disciplines.

6 dagen per week open

Komt u eens langs? Bij Body & Vital staan we 6 dagen per week voor u klaar. Een huidadvies en intake is altijd gratis en vrijblijvend. En op vrijdag en zaterdag kunt u ook zonder afspraak langskomen voor een microzone treatment.

Maak kennis met Body & Vital

Body en Vital is aangelsoten bij de Anbos

Kernlid van de Anbos.
Brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Body & Vital is aangesloten bij ProVoet

Lid van Provoet.
Brancheorganisatie pedicure

Aangesloten bij de NGSP
Nederlandse Stichting PMU Specialisten

Goedgekeurd door de GGD

Goedgekeurd door de GGD
Gemeentelijke GezondheidsDienst beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van de inwoners van de 26 Utrechtse gemeenten

gecertificeerde dermalogica expets

Bij Body & Vital Medispa werken gecerticeerde Dermalogica experts

Wij steunen FITE

Wij steunen FITE.

logo SBB

SBB is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.