Beauty

Dermalogica

Dermalogica bij Body en Vital medispa

Voor een gezonde huid

“Om er goed uit te zien, moet de huid gezond zijn”. Deze filosofie van Dermalogica is de basis van alle producten die zij ontwikkelen. Elk Dermalogica-product is samengesteld uit de beste en meest zuivere ingrediënten om de gezondheid van de huid te onderhouden en te verbeteren.

Dermalogica, ook in uw behandelplan?

Afhankelijk van uw huid en uw wensen selecteren wij een merk en de producten voor een behandeling. Dit wordt al besproken tijdens de intake en opgenomen in uw persoonlijk behandelplan. Elke behandeling controleren wij of dit plan nog voldoet. En als het nodig is, passen wij de behandeling aan of gebruiken we andere producten. Zo weet u zeker dat u bij Body & Vital altijd de behandeling krijgt die op dat moment het beste bij u past!

Dermalogica bij Body & Vital

Komt u bij Body & Vital dan kunt u ook profiteren van de producten van Dermalogica. We bieden een aantal behandelingen aan en gebruiken verschillende productlijnen:

  • Face Mapping: een huidanalyse met als doel uw huid te verbeteren. Face Mapping gebruiken we tijdens elke behandeling. Hiermee kunnen we huidproblemen signaleren en oplossen nog voordat ze er zijn. /li>
  • Age Smart: een serie producten om huidveroudering tegen te gaan. Een innovatieve productlijn die de schade aan een ouder wordende huid voorkomt en herstelt. Deze producten zijn heel geschikt bij o.a. rimpels, vochtverlies, pigmentvlekken en verslapping van de huid.
  • MediBac Clearing ™: een productlijn om acne te behandelen bij volwassenen. Het bestaat voornamelijk uit plantaardige ingrediënten en bestrijdt de bacterie die acne veroorzaakt. MediBac vermindert de overmatige talgproductie en ontstekingen, verwijdert dode huidcellen en kalmeert de huid.
  • Shave System: voor de verzorging van de mannenhuid. Dit verzorgingsproduct houdt rekening met het type baard, het haargroeipatroon en de huidconditie. In 3 stappen heeft u een supergladde en gave huid.

Boek nu uw behandeling

Boek nu uw behandeling in onze Skin- & Beautyclinic in Houten. Na de gratis intake adviseren wij u welk merk het beste past bij uw huid en uw wensen.

Een gezonde huid met Dermalogica