Health

Dieptepeeling

Image Skincare

Stimuleer de celvernieuwing in uw huid

Reinig uw huid intensief met een dieptepeeling. Met deze boost stimuleert u de celvernieuwing in de huid en vervagen grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Met een dieptepeeling krijgt uw gezicht weer een jonge en frisse uitstraling.

Vertraag het verouderingsproces met de dieptepeeling

Elke gezichtsbehandeling heeft een oppervlaktepeeling, maar de dieptepeeling gaat veel verder. Doordat deze peeling uw huid stimuleert zichzelf te vernieuwen worden oneffenheden minder zichtbaar en vertraagt het verouderingsproces. Na de behandeling is uw huid zichtbaar zachter en gladder.

Dieptepeeling met Image Skincare

De dieptepeeling is geschikt voor het gezicht, nek, hals en decolleté. Tijdens de peeling werken we met Image Skincare. Dit is een lijn van producten met een hoge concentratie aan werkzame stoffen. Image Skincare heeft verschillende peelingoplossingen die elk geschikt zijn voor een ander huidprobleem. Wij kunnen u dus altijd de peeling aanbieden die het meest geschikt is voor uw huid!

Anti-aging via dieptepeeling

Image Skincare heeft ook een revolutionaire aanpak in anti-aging. Met zowel de MAX als de O2 Lift kunnen wij uw huid intensief behandelen. De MAX heeft een exclusieve samenstelling die het natuurlijke afweermechanisme van uw huid ondersteunt en beschadigde cellen repareert. De O2 Lift werkt met enzymen, zuurstof en stamcellen om uw huid te verjongen en een intensieve boost te geven.

Boek nu uw dieptepeeling

Reken af met littekens, pigmentvlekken en een oudere huid. Boek nu uw behandeling in huidverbetering. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u de dieptepeelingskuur van 6 behandelingen. Uw huidspecialiste vertelt u of de dieptepeeling de beste behandeling is voor uw huidprobleem na een huidanalyse.

Boek een dieptepeeling