Beauty

Environ

environ voor jong en oud

Huidverbetering met vitamines

Een mooiere huid voor nu en later, dat kan met Environ. Dit merk werkt met producten gebaseerd op vitamines, om de huid te verbeteren en zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen.

Environ, voor jong tot oud en elk huidtype

Voor elk huidtype en voor jong tot oud heeft Environ producten in het assortiment. Elk product is verrijkt met vitaminen en antioxidanten voor een jeugdige en frisse uitstraling. Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen wij elke behandeling van Environ afstemmen op de behoefte van uw huid en uw huidconditie.

Environ bij Body & Vital

Bij Body & Vital vindt u diverse behandelingen van Environ. Welke voor u het meest geschikt is, is altijd afhankelijk van uw behandelplan, uw conditie op dat moment en uw wensen. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Environ Treatments: verschillende kortdurende tot wat langer durende behandelingen voor huidverbetering.
  • Environ Specials: intensieve kuurbehandelingen voor o.a. het liften van de ogen, hals of plaatselijke littekentherapie..
  • Environ Ionzyme DF Vitamine Treatments: Een actieve behandeling voor een gezonde, jongere huid waarbij de opname van vitamines A, C en E wordt gestimuleerd om snel en effectief resultaat te bereiken.

Boek nu uw behandeling

Boek nu uw behandeling in onze Skin- & Beautyclinic in Houten. Uw behandeling is elke keer weer afgestemd op uw huidconditie, uw wensen en plannen. Zo krijgt u altijd weer de meest geschikte behandeling voor dat moment!

Ik kies voor huidverbetering met Environ