Gastenboek

Gastenboek

Uw reacties zijn waardevol voor ons

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.107.77 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
142 berichten.
Sandra
Producten super snel geleverd in België. Heel goeie prijs. Ook leuke staaltjes en geschenken gekregen. Ik koop in het vervolg al mijn environ hier.
Julie
Na weken geen behandelingen te kunnen ontvangen, kan ik morgen eindelijk weer terecht! Wat kijk ik uit naar de heerlijke behandelingen die ik van jullie gewend ben. Niet alleen voor de ontspanning, maar ook altijd zeer professioneel en vakkundig werk. Tot morgen 🙂
Aris
Mocht na de heropening vandaag weer te gast zijn bij Body Vital. Ben zoals altijd uitstekend en plezierig geholpen door Stephanie. Ik was erg onder de indruk van de hygiëne aanpak om de veiligheid van de klanten en het personeel te waarborgen. Heel professioneel.
Jolanda van der Linden
Heerlijk om iedere 6 weken mijn voeten te laten doen. Verder ga ik af en toe voor een schoonheidsbehandeling. Heerlijk ontspannen en goed verzorgd weer naar huis.
Rianne
Enorm blij dat ik jullie heb “gevonden”. Ik kom al bijna 2 jaar met veel plezier en mijn huid knapt enorm op van de fijne behandelingen en goed op mijn huid afgestemde producten. Ik kan het iedereen aanraden!
Gerda
Zeer recent weer genoten van heerlijke verwenmomenten, ik kijk al weer uit naar een volgende behandeling.
esther
Iedere zes weken kom ik hier, heerlijk! Volgende keer weer samen met mijn moeder bij jullie genieten van een heerlijke behandeling.
Daniëlle Hol
Ook ik kom al wat jaartjes bij Body Vital. Met mijn overgevoelige huid weten zij wel raad. Professioneel team en voor elk huidtype goede producten. Zij blijven innovatief en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kortom: erg blij met jullie!!
Francie
Lieve mensen, Nu al bijna 10 jaar bij body en vital en sinds kort samen ook samen met mijn moeder bij jullie voor onze vaste „ onderhoud“. Altijd kwaliteit! Mooie producten, deskundig advies en een geweldig team dat voor een professionele en toch relaxte en persoonlijke benadering en sfeer zorgt. Dankjewel Leonie en collega,s en een prachtig 2020 gewenst.
Martha Mocking
Heerlijk, iedere 4 weken een verzorgende gezichtsbehandeling. Super dat dit in de avond mogelijk is. En wat een prachtige salon, GENIETEN met hoofdletters! Groet Martha
Nelli
Lief team van Body-Vital, ik kom graag bij jullie om mij te laten verwennen.Heerlijk en hoop nog vele jaren.
Anja Le Mat Spapens
Net weer terug van een heerlijke gezichtsbehandeling. Het was weer een feestje zoals altijd. Kijk weer uit naar mijn volgende behandeling.
Reina
Vandaag weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Door de behandelingen en Environ producten is mijn huid verbeterd, met name de roodheid en irritatie is bijna weg. Heel fijne salon.
Anh Nguyen
Ik kom hier al jaren, het zijn momenten van pure ontspanning. Mooie, moderne salon, fijne behandelingen en professionele medewerkers met gevoel voor details. Beste salon van Houten en omgeving!
kathalijne
Gisteren weer een heerlijke gezichtsbehandeling (bindweefsel massage) gehad bij body en vital. Echt een momentje voor mezelf waar ik echt naar uit kijk en van geniet. Ik verheug mij nu al weer op de volgende keer.
Top medi care
Mooi gastenboek en website. Succes! Zeer tevreden mee. betaalbaar en betrouwbaar. zeker een aanrader Check ook mijn site www.topmedicare.nl #hulpmiddelen #thuiszorgwinkel #topmedicare
Claudia
Altijd een heerlijk moment van ontspanning en een boost voor je huid. Morgen mag ik weer:-)
Danielle
Bij body en vital is het altijd een feestje om te komen. Zeer goede behandelingen, professioneel team. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen!
Antoinette
Heb nu alweer zin in mijn behandeling aanstaande dinsdag. Na een dag werken, kan ik zo genieten van de behandeling. Sietske houdt rekening met mijn wensen en past daarop de behandeling aan. Tot dinsdag Sietske
Ingeborg Mellaart
Mooi (ouder) worden en blijven met de goede adviezen van Sietske en haar team! Elf jaar geniet ik al van jullie expertise en service en de serene sfeer in de salon.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het is om veiligheidsredenen van belang om uw e-mailadres in te vullen maar dit  wordt niet gepubliceerd. Tevens slaan we uw ip-adres op. Dit om spam te kunnen blokkeren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

schrijf in ons gastenboek