Gastenboek

Gastenboek

Uw reacties zijn waardevol voor ons

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.4.76 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
Claudia
Altijd een heerlijk moment van ontspanning en een boost voor je huid. Morgen mag ik weer:-)
Danielle
Bij body en vital is het altijd een feestje om te komen. Zeer goede behandelingen, professioneel team. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen!
Antoinette
Heb nu alweer zin in mijn behandeling aanstaande dinsdag. Na een dag werken, kan ik zo genieten van de behandeling. Sietske houdt rekening met mijn wensen en past daarop de behandeling aan. Tot dinsdag Sietske
Ingeborg Mellaart
Mooi (ouder) worden en blijven met de goede adviezen van Sietske en haar team! Elf jaar geniet ik al van jullie expertise en service en de serene sfeer in de salon.
Nienke Kampman
Ik kom al jaren bij body-vital. Elke keer weer een heerlijk verwenmoment. Fijne sfeer, vakkundige medewerkers, fijne producten.
Truus
Ieder keer is een behandeling weer een vriendelijk, gezellig maar vooral vakkundig verwen moment voor de huid en "de mens".
Anne
Dank jullie wel voor de prettige sfeer en goede zorg tijdens de behandelingen. Dankzij het advies om Environ te gaan gebruiken is mijn huid in een veel betere conditie en ziet er beter uit!
Ingrid
Ik kom al weer een paar jaar in de salon voor verschillende behandelingen. Allemaal even prettig en goed net als de dames die ze uitvoeren. De conditie van mijn huid is echt verbeterd. Fijne producten. Al met al zeer tevreden.
Bernadette
Per zes weken plan ik een gezichtsbehandeling. Daar kijk ik elke keer weer naar uit. De rust, vriendelijkheid en het goede (huid)gevoel zijn de elementen die het een genoegen maken. Soms duren die zes weken lang...
marjolein
Ik kom al jaren, mijn huid is erg verbeterd en door de innovatieve wordt ik steeds verrast met nieuwe technieken.
Yvonne Burgers
Kom al jaren bij B&V. Wat een verwennerij elke keer door de dermalogica behandeling. En Kris niet te vergeten. Jammer dat je weggaat maar wil je super bedanken voor de professionele en betrokken behandeling.
Liesbeth
Lief team, jullie leveren blijvende kwaliteit met veel persoonlijke zorg en aandacht. Top dat jullie dit al die jaren op dit niveau volhouden! Ik bezoek jullie graag weer in het nieuwe jaar.
henny
Recentelijk door Charel geholpen. Erg fijn! Prettig ook dat de overdracht goed was en zij wist hoe ik de laatste x was geholpen zowel qua behandeling als qua producten. Het was zeer ontspannen. Top!
Lenie
Zaterdag 15 december weer een heerlijke behandeling gehad. Ik kwam met een beetje droog en trekkerig huidje binnen en ik ging met een stralende huid weer de deur uit. Complimentje aan Anne-Fleur!
AdV
Het is gewoonweg een feestje om naar Body Vital te gaan. Wat een heerlijke & mooie salon met vriendelijk en deskundig personeel. Ze nemen uitgebreid de tijd voor een behandeling. En...Ideaal dat je ook je behandeling online kan boeken! Leonie bedankt voor al die heerlijke behandelingen en massages!
ijhengst1967
Ik kon gelukkig mijn favoriete Environ producten per mail bestellen, heb ze zeer snel ontvangen, prachtig ingepakt met lieve kaart en samples. Helemaal top, bedankt hiervoor en de snelle service. Groetjes Inge
Antoinette
Ik kom al 14 jaar bij Sietske. Na de eerste behandeling was ik enthousiast geworden. Sietske creeërt een prettige sfeer, neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Dankzij Sietske en de producten van Environ heb ik een gezonde stralende huid..
Marcella.arendsen
Vandaag een gezichtsbehandeling met een rug-, schouder- en nekmassage gehad die is uitgevoerd door Tamara. Wat een heerlijke behandeling. Kwam als herboren uit de behandelkamer. Een vervolgafspraak staat alweer gepland. Tamara, je bent een topper!
Kusum
Na jaren klant, voelt elke behandeling nog steeds als een geniet momentje. Door jullie deskundigheid en persoonlijkheid ben ik bij jullie in goede handen en voelt dit vertrouwd. De producten van Environ vind ik erg fijn. Lieve Sietske, van harte gefeliciteerd met het 15 jarig bestaan van Body & Vital!
Susanne
Na zes weken in een spalk vanwege een peesblessure had ik erg veel zin in een manicure. Mandy heeft die heel prettig uitgevoerd. Zij luisterde erg goed naar mijn aanwijzingen en voelde goed aan wat mijn vinger wel of niet kon qua bewegen. Top! Ik heb mijn hand weer terug.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het is om veiligheidsredenen van belang om uw e-mailadres in te vullen maar dit  wordt niet gepubliceerd. Tevens slaan we uw ip-adres op. Dit om spam te kunnen blokkeren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

schrijf in ons gastenboek