Gastenboek

Gastenboek

Uw reacties zijn waardevol voor ons

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.172.213 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
140 berichten.
Annelies
08-06-2014 om 08:23, Al jaren heb ik last van bindweefselplekjes (soort wratjes) in mijn gezicht en decolleté. Sinds een aantal jaar haalt Sietske deze weg en zie je na ongeveer een week als de roodheid is weggetrokken er niets meer van. Ook het gebruik van de verzorgingsproducten zorgen ervoor dat mijn huid veel langer egaler blijft en er mooi gevoed uit ziet. Ik ben er heel blij mee dat het resultaat zo mooi is. De behandeling zelf is wel wat pijnlijk, vooral de gevoelige plekjes rondom mijn ogen en neus. De pijn (voelt als een speldenprik) is wel meteen weg als het plekje behandeld is. Afgelopen jaar heeft Sietske samen met Lisanne mijn bruidsmake-up verzorgd en zag ik er prachtig uit! Ook mijn moeder en zussen waren prachtig opgemaakt en zagen er ondanks het warme weer, er de hele dag ook mooi uit! Sietske, ik hoop dat je nog heel veel jaren doorgaat, je hebt mij weer een stuk zelfvertrouwen terug gegeven!
Henny
31-05-2014 om 10:05, Al 11 jaar kom ik met veel plezier bij Body en Vital. Leuk om te zien dat Sietske met haar team blijft innoveren. Bewonderenswaardig! Gisteren opnieuw genoten van een heerlijke behandeling. Op naar de volgende
Margriet
13-05-2014 om 20:49, Mijn zoon had een zware vorm van acne. Gelukkig mochten we van hem een afspraak maken bij Body Vital voor een gezichtsbehandeling. Na de tweede acnebehandeling zag je al resultaat. Sietske had een speciaal supermaskertje voor zijn gezicht. Nu na ruim een jaar is zijn huid geweldig mooi zoals je het als moeder graag ziet en zonder littekens. Om dit resultaat te behalen is echte vakmanschap nodig. Sietske en team, super bedankt!!!
Anja
17-04-2014 om 16:29, Sietske, mijn plekjes zijn bijna genezen en ik ben super tevreden over het resultaat. Hartelijk dank hiervoor.
Evelyn
25-03-2014 om 20:56 Had ruim drie jaar last van een glassplinter in mijn vingertop die er maar niet uitging. Ook de huisarts kreeg het niet voor elkaar. Vandaag heeft Sietske het er uit gehaald. Ik ben zoooo blij! superbedankt Sietske!
Femke Aalberts
22-03-2014 om 14:55 Lisanne, dank je wel voor de goede pedicure. Het is altijd een feest om bij jullie te komen. Heerlijk ontspannen en professioneel. Ga zo door!
Pauline
07-03-2014 om 11:56 Ik kom hier al een tijd bij Body Vital. Het voelt telkens als een warme douche: de medewerkers kennen je bij naam en hebben er oprecht plezier in de huid van zowel mij als mijn zoon met acné mooi te maken. De rust die ik ervaar in de handelingen en de omgeving maken dat ik altijd als verfrist wegga.
Els Stal
01-03-2014 om 13:16, Altijd weer een ontspannen uurtje in de stoel bij Lotte! Ik knap er lichamelijk en geestelijk van op.
Hetty
28-02-2014 om 20:43, Na jaren last van acne, eindelijk een gave huid. Ik ben er super blij mee!! Ik geniet er van en voel me tijdens de Environ behandeling altijd heel speciaal.
Josee van de Kraak
26-02-2014 om 19:50 Ja......mijn favoriet is Lotte. Iedere behandeling ervaar ik als een intense verzorging en een heerlijke ontspanning. De behandelstoel........werkt daar ook een handje aan mee.......
fabi van Kouwen
26-02-2014 om 19:37 Iedere zes weken een duo behandeling met mijn buurvrouw Tea. Heerlijk een uurtje voor ons zelf, lekker ontspannen en verzorgd worden! Wij zien het ook als een uitje omdat het naast de wel zeer goede behandeling, ook nog eens erg gezellig is met de dames van Body Vital. Sietske de welgemeende complimenten voor jou en je Team!
Linda
26-02-2014 om 13:55, Eindelijk een oplossing voor mijn zeer gevoelige huid dankzij Sietske en haar team! Al jaren probeer ik diverse vaak dure merken om mijn huid rustig te krijgen. Met Environ en de juiste adviezen en behandelingen is het dan toch gelukt. Ik kan iedereen Body & Vital medispa van harte aanbevelen. Linda.
Bernadette Weijsenfe
25-02-2014 om 07:02, Lieve dames van Body & Vital, wat een groot genoegen is het om bij jullie geregeld in de agenda te staan. Van een behandeling kom je helemaal bij: zo ontspannend en zulke fijne contacten. Body & Vital staat voor mij voor hoge kwaliteit en dat bij elke behanding. Chapeau!
Erna Denisse
17-02-2014 om 22:33, Eenmaal bij Body en Vital geweest en je wilt nooit meer naar een andere beauty salon. Je voelt je er direct thuis. Voor mij is Body en Vital een lot uit de loterij.
Alice Aartsen
10-02-2014 om 22:30, Kwam al bij Sietske toen ze nog bij haar ouders thuis in Werkhoven een behandelruimte had. Vanaf het eerste moment was er de klik, niet alleen met Sietske, maar ook met haar vakkennis. In de ruim twaalf jaar dat ik nu bij haar kom, heeft ze zich ontpopt tot een vakvrouw van topniveau. Ze weet je altijd het juiste advies te geven, evenals de andere dames van haar team. Mijn bezoeken aan haar salon zijn voor mij altijd weer "een feestje". Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Kan je plotseling niet op de afgesproken tijd dan wordt alles in het werk gesteld om wat te schuiven. Kortom een "TOPSALON"
Diane
09-02-2014 om 21:29, Goed advies en persoonlijke aandacht zijn de toverwoorden!!
christine
08-02-2014 om 13:10 Kom hier vanaf het begin. Heeeeerlijke stoel. alleen al dat is fijn.Goede behandeling. prettige medewerkers.
Cocky
07-02-2014 om 12:01, Mijn man kwam thuis na een zware operatie de dag voordat ik jarig was. Van visite was geen sprake. Mijn dochter bedacht kort van te voren een massage voor mij. De agenda werd aangepast en zowel zwangere dochter als ik hebben een heerlijke massage gehad. Na afloop stond er een glas jus d' orange klaar, ook nog rekening gehouden met mijn allergie! Ik voelde me daardoor toch nog echt jarig. (Helaas zijn er daarna ernstige complicaties opgetreden en is mijn man weer een week in het AMC geweest.) Maar dat verjaardagsgevoel pakt niemand me meer af! Hartelijk dank daarvoor.
Jacqueline
05-02-2014 om 12:21 We komen al heel lang bij Body and Vital voor een gezichtsbehandeling en pedicure, gewoon vanwege het deskundig advies, heerlijke producten en dito behandelingen. Leuk team heb je staan Sietske.
Desiree
03-02-2014 om 16:20 Iedere keer weer een verwennerij! Heerlijke behandelingen, even tijd voor mezelf. Een aanrader voor iedereen!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het is om veiligheidsredenen van belang om uw e-mailadres in te vullen maar dit  wordt niet gepubliceerd. Tevens slaan we uw ip-adres op. Dit om spam te kunnen blokkeren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

schrijf in ons gastenboek