Gastenboek

Gastenboek

Uw reacties zijn waardevol voor ons

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 35.175.200.4 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
Steffen
15-01-2014 om 22:09, Veel goede verhalen gehoord. Binnenkort eerste behandeling. Ik ben benieuwd.
Wilma Boevink
14-01-2014 om 19:45, Ook in het gastenboek laat ik graag nog mijn berichtje achter na eerder op facebook: Femke: dank dank dat ik bij jou weer een plekje heb gevonden om te ontspannen en mij te laten verzorgen. Toch belangrijk dat het klikt. Je straalt rust uit en bent uitermate professioneel en zorgvuldig in je vak. Dank dank dat ik al bij binnenkomst ontspan, vooruitlopend op wat er komen gaat. En na afloop het liefst in een bedje naar huis gerold wil worden. Heel fijn, deze klik.
Linda Kester
14-01-2014 om 17:52, Na zeer goed advies, en de behandeling met de producten van Environ is mijn huid zichtbaar beter geworden. Echt een aanrader !
M. Bakal
14-01-2014 om 14:14, Sinds 3 jaar geleden ben ik klant geworden bij Sietske. ik ben zeer tevreden over haar behandeling. Zij is vriendelijk en deskundig en geeft eerlijke advies. Environ product zijn heel goed.
Liesbeth
Al vele jaren ben ik klant bij Sietske en haar team. Ik kan ze van harte aanbevelen: een deskundig team, vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Sietske is continue gericht op innovatie en kwaliteitsverbetering en neemt haar team daarin mee. Bij het introduceren van nieuwe methodes gaan ze niet over 1 nacht ijs: er wordt goed onderzocht wat de effectiviteit is. En daarnaast is een behandeling ook nog eens een heerlijk warm bad vol prettige aandacht voor de klant. Dank Sietske, Kris en de rest van het team!
Christien Helms
11-01-2014 om 00:09 Ik ben in 2013 begonnen met behandelingen bij Body Vital, iedere keer van genoten. Bij de gezichtsbehandeling in plaats van de gewoonlijke massage een hoofdmassage gehad, dit is ook heerlijk. Ik heb pas geleden permanente make-up laten doen (wenkbrauwen), ziet er heel mooi uit en krijg van iedereen reactie dat het er zo mooi en natuurlijk uitziet. De dames een compliment dat ze altijd heel vriendelijk zijn.
Michel Bottenheft
Vandaag een voetreflex massage gehad, heerlijk ontspannen! Echt een aanrader. Had ik maar drie voeten
Marieke Noordam
08-01-2014 om 14:28, Ik ga dit nieuwe jaar eens goed beginnen en ga nu een afspraak maken bij Lotte. Altijd een verwennerij, heerlijk een uurtje onder haar vakkundige handen. Kom er altijd heel blij en ontspannen vandaan!
Esther Wienese
07-01-2014 om 15:09, Al bijna 12,5 jaar klant bij Sietske die mijn rosacea-huid met haar deskundige Environ-behandelingen prachtig in balans houdt. Ik waardeer en bewonder haar als schoonheidsspecialist, onderneemster, manager en prachtige vrouw. Ook na mijn verhuizing naar Rotterdam rij ik graag naar haar toe, want zo een vind ik er niet snel weer.
Jeannette
06-01-2014 om 11:47, Jeannette.drenth@kpnmail.nl Na een drukke werkweek is een uitgebreide gezichtsbehandeling bij Body & Vital een optimaal ontspan- en ontstressmoment, wat een genot! Ik ga hier in 2014 weer van genieten en kan het iedereen aanraden.
Marjo
03-01-2014 om 09:49, Fantastische salon: modern, met de nieuwste technieken, en vriendelijk en kundig personeel. Een aanrader, dus!
patricia vasquez
01-01-2014 om 20:59 Ik ben zeer tevreden met mijn huid na de behandeling ik zie het resultaat dankzij cremes van environ. De beste wensen voor 2014!!
Kim
30-12-2013 om 15:52, Ik had alles al geprobeerd voor mijn acne huid. Nu kom ik regelmatig bij Body & Vital. Mijn acne is weg en ik krijg zelfs complimentjes over mijn gezicht. Sietske en Kris bedankt voor jullie kennis en kunde!!
Daphne Trost
27-12-2013 om 22:27, Mooie salon, met heerlijke stoelen. Zodra je ligt kom je al tot rust, massagestand en verwarmd, mmmmm! Fijne behandelingen met lekker ruikende producten die goed aanvoelen op de huid. Een echte aanrader!
Esther
23-12-2013 om 22:36, Professioneel, gezellig, vriendelijk, open, gastvrij....zomaar wat termen die weergeven wat je ervaart als je binnen komt. Vriendelijke medewerkers bij wie je je op je gemak voelt en waar je de aandacht en zorg op maat krijgt. Hoe je ook binnen komt...je gaat ontspannen de deur weer uit!
Lavinia
16-12-2013 om 19:40, Zeer professioneel advies & huidbehandelingen Fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar!
Monique v.d. Heuvel
Sinds ik bij jullie kom voor heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen is mijn huid lekker opgeknapt en voelt het als een cadeautje. Daarnaast is mijn couperose al een stuk minder, nu ik een laserbehandeling heb ondergaan. Ik kijk er elke keer weer naar uit. Alvast fijne feestdagen.
Alice Scholte
11-12-2013 om 17:07, Deskundige schoonheidspecialistes die heel goed advies geven en een zegen zijn voor mijn gevoelige huid. Daarnaast uiterst correct, je voelt je tijdens de behandeling heel speciaal met volledige aandacht voor jou. Zeer goede ervaring ook met de permanente make up. Mijn wenkbrauwen zijn erg mooi geworden! Kortom een aanrader in alle opzichten.
Petra
11-12-2013 om 16:04, Fantastisch bedankt voor de behandeling. Mijn kalknagels zijn verdwenen.
Kusum
24-11-2013 om 18:03, Al jaren ben ik klant bij Body & Vital voor verschillende behandelingen. Het voelt echt als een relax moment waarin ik zeer vriendelijk, professioneel en vakkundig geholpen word. Ik heb een lange tijd met een teennagel ontsteking gelopen die steeds verder achteruit ging en waar de huisarts weinig aan deed, toen ik Sietske vroeg of zij er iets mee kon doen werd ik zo goed geholpen dat ik er binnen de kortste keren vanaf was. Echt super fijn! Voor ontspanning, maar zeker ook voor deskundigheid is Body & Vital aan te raden. Op naar de volgende 10 jaar genieten!

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het is om veiligheidsredenen van belang om uw e-mailadres in te vullen maar dit  wordt niet gepubliceerd. Tevens slaan we uw ip-adres op. Dit om spam te kunnen blokkeren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

schrijf in ons gastenboek