Gastenboek

Gastenboek

Uw reacties zijn waardevol voor ons

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.207.134.98 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
126 berichten.
Francie
04-11-2013 om 13:34, Afgelopen zaterdag op de open dag geweest.Super ! goed verzorgd en georganiseerd , gezellige sfeer, en allerlei leuke nieuwe dingen te zien en ervaren. Maar speciaal alle meiden van het team mn complimenten en bedankt voor de professionele en prettige manier waarop jullie overal aanwezig waren om ons te voorzien van alles wat we nodig hadden. "
Henny
02-11-2013 om 08:32, Gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan!!
Anja
27-09-2013 om 16:49, Al een aantal jaren waren voor mij in de zomer slippers taboe vanwege schimmel aan mijn voeten en teennagels. De zomer is nu bijna voorbij en ik heb de hele zomer op slippers gelopen en zelfs mijn nagels weer gelakt. In februari gestart met de behandeling en een fantastisch resultaat bereikt. Dank jullie wel.
Esther
21-07-2013 om 10:34 Al meer dan 15 jaar fan van Sietske. Professioneel, altijd in ontwikkeling en zorgzaam. Dankzij de cremes van en behandelingen met Environ ziet mijn (rosacea)huid en prachtig uit. Leuk bijverschijnsel van al die goede producten smeren: mijn huid is zo mooi dat niemand gelooft dat ik 48 ben.
Sylvia
23-04-2013 om 17:56, Ik heb bij body&vital mijn oksels laten laseren. Er was me van tevoren verteld dat het ongeveer 4/5/6 behandelingen zouden gaan worden, afhankelijk van hoe het zou pakken. Na 3 behandelingen heb ik de 4e afspraak maar afgezegd, want er kwamen al helemaal geen haartjes meer terug! De behandeling zelf was ook zo gebeurt, het duurde ongeveer 15 minuten voordat ik weer buiten stond. Het is echt aan te bevelen! Esther
Sietske
16-04-2013 om 09:45 Hier lees je de inspiratie
Erica
15-04-2013 om 22:34, De vriendinnenafspraak op zaterdag 14 april gaf die nacht inspiratie voor... http://tekstatelier.blogspot.nl/2013/04/38professioneel-eigenzinnig.html
Denise van Leeuwen
16-01-2013 om 13:46, Ik had al jaren last van exceem rond mijn ogen en heb van alles geprobeerd.Toen ben ik naar Body Vital gegaan en na een paar behandelingen is het helemaal weg en ik heb weer een hele mooie huid gekregen. Ik ben zo blij! Helemaal terecht dat jullie zijn genomineerd, jullie verdienen het ook om te winnen.
Martha
Ik sluit mij volledig aan bij Christien: "Couperose: super mooi resultaat met laser behandeling. Zo goed als pijnloos en snel! Prachtig rustig resultaat!"
Dee van Ekeris
20-12-2012 om 10:44, Van harte gefeliciteerd met jullie nominatie voor de Beauty Award 2013! Helemaal terecht en wat mij betreft worden/zijn jullie de winnaar.
Christien
Couperose: super mooi resultaat met laser behandeling. Zo goed als pijnloos en snel! Prachtig rustig resultaat!
Margit
Zoals altijd weer een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Ik reed jaren vanuit Amsterdam naar Body Vital wegens de goede en prettige behandelingen en eindelijk woon ik wat dichterbij. Meer dan de moeite waard en een aanrader voor iedereen.
Sietske Body&Vital
Je betaalt bij ons de tijd van de behandeling. Dit betekent dat wij niet weglopen onder het masker en dat je ook nog een heerlijke hand- of voetmassage krijgt.
Sietske Body&Vital
Reactie: Bedankt voor je gastenboek bericht. Onze behandelingen worden met hoogwaardige producten gegeven en zijn inclusief serum en oogmasker.
Lisa
Erg duur. Heel jammer. Een normaal tarief in Nederland voor 60min bij een schoonheidsspecialist is veel goedkoper.
Cindy vd Ven
Gister voor het eerst online geboekt en het werkt super! Snel en makkelijk mijn behandeling ingepland en netjes vooraf per sms nog een reminder! Echt zo handig dat je niet aan openingstijden van de salon gebonden bent, dus ik ben helemaal blij als online klant!
Tanja
Door de vele medicijnen die ik moet slikken en door chemokuren is mijn huid erg verslechterd. Bij Body en Vital krijg ik goede adviezen. Hierdoor blijft mijn huid er fris uitzien. Bovendien is er altijd een vriendelijke sfeer en worden er goede produkten gebruikt.
yvd
Ik vind het super dat jullie meewerken aan de verwendag voor vrouwen met k****r! Mijn moeder heeft zich opgegeven en is helemaal enthousiast. Met name ook over de vriendelijke benadering van het personeel. We moeten nog langskomen, maar het beloofd veel goeds! Tanja
Btissam
25-11-2012 om 17:38 Vanmorgen ben ik behandeld door een lieve dame. Je wordt vriendelijk ontvangen en de salon ziet er goed en verzorgd uit. De producten zijn erg fijn! Je krijgt ook een uitleg bij elk product. Dat was heel fijn. Ik kom zeker terug
Han Hagens
25-11-2012 om 17:37 Afgelopen vrijdag 4 november samen met mijn vrouw Erica voor een gezichtsbehandeling geweest. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Fijne sfeer, rustige achtergrond muziek en vriendelijke dame (s). Kortom Het was fijn! Btissam

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Het is om veiligheidsredenen van belang om uw e-mailadres in te vullen maar dit  wordt niet gepubliceerd. Tevens slaan we uw ip-adres op. Dit om spam te kunnen blokkeren. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.

schrijf in ons gastenboek