Health

Gezichtsbehandeling

dermalogica gezichtsbehandeling

Heerlijk ontspannend en verzorgend

Voor een heerlijke gezichtsbehandeling reserveert u alleen even de tijd in uw agenda. Bent u eenmaal in onze schoonheidssalon, dan geniet u van een verzorgende gezichtsbehandeling. In onze Skin- & Beautyclinic staan uitsluitend gespecialiseerde schoonheidsspecialistes met de beste producten en nieuwste behandelingen voor u klaar. U krijgt bij ons altijd de behandeling die het beste is voor uw huidtype.

De beste producten tijdens uw gezichtsbehandeling

Behalve dat een gezichtsbehandeling tijd en aandacht voor uzelf is, is het ook een echte oppepper voor uw gezichtshuid. Met de juiste producten en behandelingen kan uw gezicht alle schadelijke invloeden van binnen- en buitenaf weer aan. In onze schoonheidssalon werken we met Dermalogica en Environ zodat u zeker weet dat uw huid verzorgd wordt door uitsluitend de beste werkstoffen.

De behandeling

Uw behandeling wordt altijd aangepast aan uw huidconditie. Daarom beginnen we met een huidanalyse die de basis is van uw behandelplan. Dit plan is op maat gemaakt en voldoet aan uw wensen en past bij uw huidconditie. In de basisgezichtsbehandeling zit altijd een reiniging, een oppervlaktepeeling, het verwijderen van onzuiverheden en een masker. Tijdens het masker blijven wij bij u in de behandelruimte voor een heerlijke nek- en schoudermassage.

Uitbreidingen van de gezichtsbehandeling

U kunt deze gezichtsbehandeling altijd uitbreiden met andere modules zoals harsen, epileren of het verven van de wenkbrauwen of wimpers. Ook kunt u huidverbeterende massages aan de behandeling toevoegen. Dit moet wel voorafgaand aan de behandeling bij ons bekend zijn.

Het beste resultaat voor uw huid

Voor een goede bescherming van uw huid en een optimaal resultaat raden wij altijd regelmatige gezichtsbehandelingen aan. Welke frequentie en welk type behandeling bij u past, vertelt uw schoonheidsspecialiste u. Met jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing staat elke schoonheids- en huidspecialiste van Body & Vital voor u garant voor een persoonlijke behandeling met het beste resultaat voor uw huid.

Boek nu uw gezichtsbehandeling

Boek nu uw gezichtsbehandeling voor heerlijke ontspanning en een optimale verzorging van uw huid. En wilt u uw behandeling uitbreiden met extra modules of massages? Dan kunt u dat gelijk aan ons doorgeven.

Een heerlijke gezichtsbehandeling