Healthy Rebel

Healthy Rebel

NIEUW BIJ BODY & VITAL MEDISPA: BODY HEALTH SCAN

De Body Health Scan
Voel jij je moe? Heb je last van darmklachten? Of een onrustige huid? Maar weet je niet goed wat de oorzaak is en wat je zou kunnen veranderen in je leefstijl om deze klachten te verhelpen? Doe dan de Body Health Scan! Via acupunctuurpunten op handen en voeten worden disbalansen in jouw lichaam opgespoord en vertaalt naar een persoonlijk voedings-, suppletie- en lifestyleplan.

Gerichte aanpak
Met de juiste voeding en suppletie ondersteuning verminderen de klachten vaak al binnen 6 weken! Dit is uiteraard afhankelijk van de mate waarin jij de adviezen opvolgt en hoelang de klachten al bestaan. Soms is het nodig om aanvullend onderzoek te laten uitvoeren via het bloed, de ontlasting of het speeksel. Door de persoonlijke top 10 die de Body Health Scan van jouw lichaamssystemen maakt, kan gericht aanvullend onderzoek worden geselecteerd. Zo voorkomen we oneindig veel onderzoek en onnodige kosten.

Orthomoleculaire therapie
Laura Rebel van Praktijk Healthy Rebel komt met haar Bioscan machine de Body Health Scans bij ons op locatie uitvoeren. Zij werkt als orthomoleculair therapeut en is aangesloten bij de MBOG waardoor jouw consult deels vergoed wordt. Meer informatie over orthomoleculaire therapie en haar werkwijze vind je op www.healthyrebel.nl

Jouw investering
Wanneer je ervoor kiest te investeren in jouw gezondheid wil je natuurlijk ook weten wat je hier allemaal voor terugkrijgt. Het traject bestaat altijd uit een eerste en tweede consult. Afhankelijk van jouw klachten en hoe lang deze aanwezig zijn plannen we na het tweede
consult een nieuw vervolgconsult in. Ervaring leert dat een jaarlijkse check-up bijdraagt aan het vasthouden van jouw nieuwe leefstijl en het eventueel bijstellen van het suppletieadvies.

Tarieven
Eerste consult (max. 90 min) € 130,00
Vervolgconsult (max. 45 min) € 65,00
Kort consult (per 15 min) € 25,00
Jaarlijkse check-up (max. 60 min) € 100,00
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief supplementen en aanvullend onderzoek

Laura Rebel