Health

Huidverbeterende massages

huidverbeterende massages

Betere doorbloeding en minder stress

Verbeter uw huid met effectieve massages. Bijvoorbeeld door het beter te laten doorbloeden en zo littekens minder zichtbaar te maken. Of door collageen en elastinevezels te stimuleren waardoor uw huid zichzelf gaat vernieuwen en er jonger uit zal zien. De massages zijn los te boeken bij een behandeling in huidverbetering of als kuur om uw huid een extra boost te geven of specifieke problemen aan te pakken.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage in onze schoonheidssalon is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté en, of rug. Door de intensieve massagetechniek wordt de doorbloeding geactiveerd en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering.

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een zachte massagevorm die het lymfestelsel stimuleert om vocht en afvalstoffen af te voeren. Het versterkt het afweersysteem en verlaagt de stress. Deze massage is erg effectief om behandelingen bij ziektes te ondersteunen, overtollig lymfevocht af te voeren (bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie), om roodheid te verminderen of om spanning kwijt te raken.

Pincementsmassage

De pincementsmassage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt zo de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en sterktes. Pincement is effectief bij de behandeling van acne, littekens, een rokershuid of verslapte huid. Daarnaast helpt het ook een gezonde huid in goede conditie te houden.

Boek nu uw massage voor de verbetering van uw huid!

Wilt u uw huid in een goede conditie krijgen? Kies dan in onze schoonheidssalon voor een massage die uw huid verbetert! Boek nu een huidverbeterende massage en na een intake adviseren wij u de juiste huidverbeterende massagetechniek die het beste bij u past. Voor een optimaal resultaat is het mogelijk om deze massages ook als kuur te boeken. Gedurende 6 tot 8 weken komt u dan wekelijks in onze Skin- & Beautyclinic voor een huidverbeterende massage.

Huidverbeterend en ontspannend