Health

Huidverbetering

3D Huidanakyse

Behandel rimpels, acne, littekens of een slappe huid

Uw huid heeft veel te lijden onder externe invloeden zoals de zon, wind en de airco. Maar ook leeftijd, stress en bepaalde eet- en gedragspatronen brengen schade toe aan uw huid. Rimpels, acne, littekens, grove poriën, vroegtijdige huidveroudering, pigment of een slappere huid zijn dan het ongewenste gevolg. Wij laten uw huid er wel weer jonger, gladder en frisser uitzien. Met onze intensieve behandelingen in huidverbetering.

De beste behandeling voor uw huid, altijd!

Met de huidanalyse en uw wensen maakt uw huidspecialiste uw behandelplan op maat. U weet dan precies welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. Natuurlijk beoordelen we steeds opnieuw de conditie van uw huid en de voortgang. En is er andere aanpak in huidverbetering nodig? Dan stemmen wij daar meteen de behandeling op af! Alle specialisaties in huidbehandeling zijn bij ons geregistreerd en worden in onze kliniek aangeboden. In onze schoonheidssalon vindt u dus altijd de beste behandeling voor uw huid.

Huidanalyse voor de beste huidverbetering

Elke huid is anders en elk huidprobleem ook. Daarom bepalen onze ervaren huidspecialistes uw huidconditie en welke behandeling in huidverbetering daar het meest geschikt voor is met een deskundige huidanalyse, de MAC van Pascaud. Dit is een geavanceerd apparaat in onze schoonheidssalon dat een 3D-foto maakt van uw huid en op basis van de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid rimpels, de pigmentaties, het vet- en vochtgehalte en de huidelasticiteit een diagnose geeft. Deze informatie vertelt ons hoe uw huid zich zal ontwikkelen. Wij kijken dus eigenlijk in de toekomst van uw huid en stemmen uw behandelplan daar op af.

Anti-aging, littekentherapie, intensieve kuurbehandelingen

Met ons complete aanbod in specialistische behandelingen, de ervaren en gediplomeerde huidspecialistes die elke behandeling kunnen geven en natuurlijk de beste producten, kunnen wij elk huidprobleem behandelen. Ons aanbod van anti-agingbehandelingen met Environ tot littekentherapie, liftende nek- of oogbehandelingen en intensieve kuurbehandelingen voldoet altijd aan de hoogste eisen en wordt regelmatig uitgebreid.

Onze behandelingen in huidverbetering

Een aantal specialistische en intensieve behandelingen die u in onze schoonheidssalon kunt boeken, zijn o.a.:

Boek nu uw behandeling in huidverbetering

Kies ook voor een stralende huid en boek nu uw behandeling in huidverbetering!

Mijn huid mag weer stralen