Health

Huidverstrakking

VenusSwan facelift en bodylift zonder chirurgie

Facelift en bodylift zonder chirurgie

Verminder rimpels, verbeter de contouren van uw lichaam, verstevig uw huid of verlies centimeters. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. De huidverbeterende behandelingen in onze schoonheidssalon werken ook aan een strakkere huid. Alsof u een facelift of bodylift heeft gehad, maar dan zonder de chirurgie!

Venus Legacy of Ionzyme DF voor een strakke huid

Met de Venus Legacy of de Ionzyne DF van Environ wordt uw huid strakker. Een zichtbaar jonger gezicht en lichaam is het resultaat. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van uw wensen en de conditie van uw huid. Kiest u voor een huidverbeterende behandeling om een strakkere huid te krijgen, dan beginnen we altijd met een intakegesprek. Op basis daarvan stellen wij uw behandelplan samen. De intake in onze schoonheidssalon is gratis.

Venus Legacy: revolutionair voor de huid

De Venus Legacy-methode is pijnloos en levert revolutionaire resultaten voor uw gezicht en lichaam. De technologie van de Venus Legacy stimuleert uw huid via radiofrequentie en magnetische pulsen om zichzelf te vernieuwen en extra collageen en nieuwe bloedvaten aan te maken. Gelijktijdig breekt het vetcellen af en prikkelt het de spieren om zich te verstevigen. De schoonheidssalon Body & Vital is gespecialiseerd in deze unieke methode.

Behandelingen met de Venus Legacy

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft met de Venus Legacy, kunnen wij u pas adviseren na de persoonlijke intake. Voor het gezicht zijn het meestal 6 tot 8 behandelingen en voor het lichaam 10 tot 12. Hiermee zijn de resultaten optimaal én blijvend.

Ionzyme DF, specialistische methode

Ionzyme DF van Environ is een specialistische methode. Het werkt op basis van wetenschappelijk bewezen methodes en het vermeerdert de absorptie van actieve werkstoffen door het lichaam tot wel 4000% vergeleken met een gewone massage. Het vermindert huidproblemen en maakt de huid zichtbaar jonger. De resultaten zijn al na enkele behandelingen duidelijk.

Ionzyme bij huidproblemen en de oudere huid

Vooral bij de gevoelige of verouderde huid is de Ionzyme DF ideaal. Het apparaat is geschikt voor behandelingen van rimpels, littekens en pigmentvlekken in het gezicht of de nek.

Ionzyme DF bij Body & Vital

Duurzaam resultaat met de Ionzyme DF

De behandeling met de Ionzyme DF wordt als kuur aangeboden. Na een huidanalyse bepaalt de huidspecialiste of deze behandeling voor uw huidtype en uw wensen het meest geschikt is. Na de kuur is een regelmatige behandeling aan te raden voor een duurzaam resultaat.

Boek nu uw behandeling voor een strakkere huid

Zie er weer jaren jonger uit door een huidverbeterende behandeling met de Ionzyme DF of de Venus Legacy. Boek nu uw behandeling in huidverbetering. Na een huidanalyse adviseren wij de Venus Legacy of de Ionzyme DF voor een strakkere huid

Een strakkere huid zonder chirurgie