Hygiëne protocol

 1. Wij vragen u om de afspraak te verplaatsen en thuis te blijven indien u last heeft van de volgende klachten: Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, koorts boven de 38 graden, benauwdheidsklachten of griepverschijnselen en als een of meerdere gezinsleden en/of huisgenoten last hebben van deze verschijnselen. Wij rekenen geen annuleringskosten.

 2. Onze medispa is zo ingericht dat de gepaste afstand kan worden aangehouden. Houd binnen en buiten rekening met de gepaste afstand, wij zorgen dat dit mogelijk zal zijn. Staan er meer dan 3 klanten bij onze balie dan verwachten wij dat u buiten even wacht.

 3. Wij vragen u om zo veel mogelijk precies op tijd te komen. Niet te vroeg maar ook niet te laat. Maximaal 5 minuten voor de afspraak zodat u niet te lang hoeft te wachten in de ontvangstruimte.

 4. Houd 1,5 meter afstand van onze medewerkers en andere klanten.

 5. Volg altijd de aanwijzingen op van onze medewerkers.

 6. Onze medewerkers pakken de producten die u nodig heeft.

 7. Komt u voor het eerst voor een gezichtsbehandeling in onze medispa dan vragen wij u online op www.body-vital.nl het intake formulier in te vullen 24 uur voordat u behandeling plaatsvindt.

 8. Het is de bedoeling dat u alleen naar de medispa komt. Heeft u begeleiding nodig, dan mag u 1 persoon meenemen (maar alleen na nadrukkelijke toestemming van ons).

 9. Bij binnenkomst graag meteen uw handen desinfecteren bij onze desinfectiezuil. En een mondkapje op te zetten.

 10. Wij geven u geen hand bij binnenkomst en vragen u om uw jas, indien mogelijk, mee te nemen naar de behandelruimte.

 11. Wij bieden u tijdelijk geen koffie en thee aan voor en na de behandeling en vragen u zo veel mogelijk zelf drinken of water mee te nemen.

 12. Er zullen geen folders of lectuur beschikbaar zijn in de wachtruimte.

 13. Wij vragen u het toiletbezoek te beperken en alleen in uiterste nood hier gebruikt van te maken (geef dit door aan onze medewerkers zodat wij deze meteen kunnen ontsmetten).

 14. Wij werken uitsluitend op afspraak, dat betekent dat de inloopsalon op vrijdag en zaterdag gesloten is. Het is wel mogelijk om tussendoor producten op te halen. Neem daarbij onze hygiëne-regels in acht.

 15. Wij vragen u zo veel mogelijk te betalen met pin of contactloos (in sommige gevallen zullen wij u vragen om op rekening te betalen).

 16. Omdat het coronavirus weer oplaait vragen wij u om om een mondkapje te dragen bij binnenkomst.