Health

Icoone

Verbeter je huidconditie met een
bindweefselmassage van de Icoone

Primeur Icoone Face Treatment

Strakkere huid, minder rimpels en cellulitis, verbeterde huidconditie

Bij Body & Vital Medispa zijn we altijd bezig met vernieuwing. Daarom introduceren we nu onze behandelingen met de Icoone. Hiermee passen we bindweefselmassage toe ter verbetering van de algehele huidconditie, vermindering van rimpels en cellulitis en de behandeling van littekens en oedeem.

Intensieve, non-invasieve* mechanische massage van het bindweefsel

Met het massage apparaat Icoone®BEAUTY  wordt een intensieve en non-invasieve mechanische massage van het bindweefsel gegeven.

Door middel van geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse rolbewegingen maken, wordt iedere millimeter van de huid gestimuleerd.


* niet-binnendringend

Icoone logo

Superieure resultaten in weinig tijd

Met de Icoone kan het hele lichaam behandeld worden, zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

Iedere behandeling wordt op maat gedaan, perfect afgestemd op jouw wensen en gericht op een optimaal resultaat. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling ziet én voel je direct resultaat!

Medische toepassingen

De behandelingen met de Icoone kunnen ook toegepast worden bij bepaalde medische doeleinden. De behandeling verhoogt namelijk de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en het stimuleert fibroblast en de bloedcirculatie zodat het de genezing van vasculaire- en lymfenaandoeningen, zoals oedeem en lymfoedeem bevordert. Daarnaast kunnen er mooie resultaten geboekt worden met de behandeling van littekens en brandwondenplekken.

Icoone bij Body en Vital Medispa

Voordelen van bindweefselmassage met de Icoone

  • veilig en pijnloos
  • voor elk huidtype
  • 100% natuurlijk
  • net als een manuele massage geen hersteltijd

Boek een behandeling met de Icoone

Boek nu jouw behandeling met de Icoone voor een strakkere huid of medische toepassing.
De huidspecialistes bij Body & Vital Skin- & Beautyclinic in Houten zijn gespecialiseerd in het gebruik van de Icoone. Boek nu een gratis intake voor een stevigere huid, strakkere contouren en minder rimpels of de behandeling van littekens of oedeem of loop eens binnen bij ons huidavsiescentrum. Wij adviseren je graag welke behandeling voor jou het beste resultaat geeft

Icoone behandeling