Beauty

IMAGE Skincare

Image Skincare bij Body & Vital

Verbetert, verjongt en verzorgt de huid

IMAGE Skincare ontwikkelt producten die op celniveau de huid verbeteren, verjongen en verzorgen. Om maximaal resultaat te halen bij huidverzorging gebruiken ze uitsluitend de meest effectieve ingrediënten. Wij willen ook maximaal resultaat voor onze klanten en dus vindt u bij ons ook de producten van IMAGE Skincare.

Huidverbetering met IMAGE Skincare

In onze Skin- & Beautyclinic adviseren wij vaak LavieSage als ondersteuning bij behandelingen in huidverbetering. Alles wat wij van buiten aan de huid doen, moet van binnen kunnen doorwerken. LavieSage helpt daarbij. Het is een ideale aanvulling op onze lichaams- en gezichtsbehandelingen.

IMAGE Skincare bij Body & Vital

Uw wensen, plannen en de conditie van uw huid staan altijd centraal in onze behandelingen. En dankzij ons uitgebreide aanbod hebben wij op elk moment voor u de juiste behandeling. Van IMAGE Skincare bieden wij in onze Skin- & Beautyclinic onder andere het volgende aan:

  • Peelings: verschillende peelings voor diverse huidaandoeningen. Zij bevatten een aloë vera-gel die de huid ook tijdens de behandeling beschermt.
  • MAX IMAGE Skincare: een exclusief complex voor de behandeling in anti-aging. Het ondersteunt het natuurlijke afweermechanisme van de huid en repareert celbeschadiging.
  • O2 Lift: een huidverjongingsbehandeling in 5 stappen. Met een combinatie van enzymen, zuurstof en stamcellen exfolieert het de huid zachtjes voordat een bruisend masker de diepliggende huidcellen voorziet van zuurstof. Tijdens deze behandeling worden de spieren in het gezicht gestimuleerd en de huidcellen intensief verzorgd.
  • Microdermabrasie: een megapeel die littekens, grove poriën en rimpels vervaagt of een plaatselijke microdermabrasie die 1 zonde behandelt.

IMAGE Skincare ook voor u? Vraag het ons!

Wilt u weten of de producten van IMAGE Skincare ook geschikt zijn voor uw huid? Kom dan eens langs voor een persoonlijk advies. U kunt ons altijd bellen om een vrijblijvende afspraak te maken.

Vraag het ons