Beauty

Jane Iredale make-up

Jane iredale voorjaar 2015

Een verlenging van uw dagelijkse huidverzorging

Make-up die gezond is voor de huid, is de make-up van Jane Iredale! 100% minerale make-up die de huid beschermt, waterbestendig is en niet uitloopt. Deze Skin Care Make-up wordt wereldwijd aanbevolen door dermatologen en plastisch chirurgen en is een verlenging op de dagelijkse huidverzorging.

Jane Iredale; gezonde make-up in heel veel kleuren

Bij Body & Vital willen we voor u een mooie, gezonde huid. Daarom werken we ook met Jane Iredale; deze make-up is beschikbaar in heel veel kleuren én gezond voor de huid! Komt u voor een make-upworkshop of laat u zich bij ons opmaken? Dan weet u dus zeker dat uw huid goed wordt verzorgd!

De voordelen van Jane Iredale

De make-up van Jane Iredale heeft veel voordelen voor uw huid zoals:

  • Minimaal risico op allergieën
  • Verstopt de huid niet
  • Ontstekingswerend en helpt de geïrriteerde huid te kalmeren
  • Volledige dekking voor huidaandoeningen zoals acne, rosacea en andere roodheid /li>
  • UVA en UVB-bescherming tot SPF 30

Jane Iredale bij Body & Vital

Jane Iredale make-up is zijdezacht, waterbestendig en loopt niet uit, ook niet bij zware inspanningen. De huid kan blijven ademen en wordt beschermd tegen vervuilende stofdeeltjes in de lucht. Deze minerale make-up is ook bij Body & Vital verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren dat er altijd een kleur voor uw teint bij zit!

Boek een afspraak voor uw make-up

Wilt u ook kennismaken met de make-up van Jane Iredale? Boek dan een afspraak voor een make-up. En op vrijdag en zaterdag kunt u zonder afspraak binnenlopen voor een gratis make-upadvies.

Maak kennis met Jane Iredale