Beauty

LavieSage

Een gezonde huid van binnenuit

Huidbescherming van binnenuit

“Een mooie huid van binnenuit” is het credo van LavieSage. Zij hebben een uitgebreid palet aan Nutricosmetics, voedingssupplementen die de huid beschermen en ondersteunen.

LavieSage, ondersteuning bij huidverbetering

In onze Skin- & Beautyclinic adviseren wij vaak LavieSage als ondersteuning bij behandelingen in huidverbetering. Alles wat wij van buiten aan de huid doen, moet van binnen kunnen doorwerken. LavieSage helpt daarbij. Het is een ideale aanvulling op onze lichaams- en gezichtsbehandelingen.

LavieSage bij Body & Vital

Laat u zich bij ons behandelen, dan adviseert uw huidspecialiste u altijd wat u zelf kunt doen om uw huid jonger te houden of huidproblemen te verminderen. Wij hebben daarom ook veel producten van LavieSage zoals:

  • SkinBalance: een voedingssupplement die vooral gericht is op de huid, hersenen, ogen en bloedvaten. Het helpt de huid zich te beschermen, afvalstoffen te laten afvoeren en houdt het celmetabolisme in balans.
  • SkinProtect: helpt de huid zich te beschermen tegen ongewenste schadelijke stoffen. Dit voedingssupplement bevat extra antioxidanten.
  • SkinBase: ideaal voor mensen die een dieet volgen en daarna geen overtollige, slappe huid willen. Of voor wie de haren dikker en de nagels gladder en gezonder wilt houden.
    SkinSupport: een voedingssupplement voor de wat oudere huid. SkinSupport onderhoudt de huid zodat deze goed blijft functioneren én een jonge, vitale uitstraling behoudt.
  • SkinSupport: een voedingssupplement voor de wat oudere huid. SkinSupport onderhoudt de huid zodat deze goed blijft functioneren én een jonge, vitale uitstraling behoudt.

Wilt u meer weten over LavieSage?

Met de voedingssupplementen van LavieSage profiteren de klanten van onze Skin- & Beautyclinic optimaal van het effect van onze behandelingen. Wilt u meer weten? Dan kunt u altijd uw huidspecialiste om advies vragen. Of bel ons voor meer informatie.

Vertel me meer