Lentenieuws Image

Lentenieuws Image

Your Beauty Essentials
● VITAL C – Hydrating Enzyme Masque
● ORMEDIC – Balancing Lip Enhancement Complex
● ORMEDIC – Balancing Gel Cleanser (sample)
● PREVENTION + Matte moisturizer (sample)
Maak een fantastische eerste indruk! Deze set is het geheim van IMAGE Skincare voor een glowing huid én volle lippen. Bestel deze set met 15% korting en ontvang gratis miniverpakkingen van de ORMEDIC – Balancing Gel Cleanser en de PREVENTION + Matte Moisturizer.

Focus on results
● CLEAR CELL Cleanser
● ORMEDIC Cleanser
● PREVENTION + Matte moisturizer (sample)
● VITAL C Serum (sample)
Last van een onzuivere huid? De eerste stap naar resultaat begint met het reinigen van de huid. De CLEAR CELL Cleanser – met onder andere salicylzuur – gebruik je ‘s avonds en ‘s ochtends gebruik je de ORMEDIC Cleanser met verzachtende ingrediënten als groene thee en kamille. Bestel dit ultieme duo nu met 15% korting en ontvang nu 2 passende miniaturen cadeau: PREVENTION+ Matte Moisturizer en Vital-C Serum.

Empower your skin
● AGELESS Hyaluronic Filler
● ILUMA Skin Brightening cream
● VITAL C – Hydrating Enzyme Masque (sample)
● THE MAX Cleanser (sample)
Ga jij elke dag voor het beste resultaat? Met de AGELESS Hyaluronic Filler en ILUMA Skin Brightening cream heb jij alles in huis om de beste versie van je huid te creëren. Bestel nu dit krachtige duo met 15% en ontvang 2 bijpassende miniaturen om je huidverzorgingsroutine compleet te maken: VITAL C Enzyme Masque en THE MAX Cleanser.

Boost your confidence
● THE MAX Stemcell Necklift
● VITAL C Facial Oil
● AGELESS Total Facial Cleanser
● THE MAX Stemcell Masque
Hoe stralender je spiegelbeeld, hoe zelfverzekerder je in het leven staat! Geef je huid een boost met THE MAX Stemcell Necklift en de VITAL C Facial Oil. Bij bestelling van deze set ontvang je niet alleen 15% korting, maar ook 2 gratis miniaturen die perfect aansluiten bij deze producten: AGELESS Total Facial Cleanser en THE MAX Stemcell Masque.