LET THE SPRING BEGIN – met Marc Inbane –

Marc Inbane

LET THE SPRING BEGIN – met Marc Inbane –

Nu het heerlijke voorjaarszonnetje zich weer vaker laat zien, durven we steeds een beetje meer te denken aan die heerlijke zomerjurkjes met een paar leuke slippertjes. Maar oef.. die witte armen en benen.. daar zitten we niet op te wachten! We willen toch allemaal zo’n mooie natuurlijk bruine kleur op je benen tijdens het voorjaarszonnetje? Want je kleding staat nu eenmaal leuker als je een mooi kleurtje op je lichaam hebt!

 Zoals we allemaal weten is de zonnebank écht niet goed voor onze huid. Daarom kiezen wij voor een zelfbruiner, die jouw dode huidcellen op een natuurlijke manier op kleurt. Een mooie natuurlijke kleur die niet vlekt én je kunt zelf je teint bepalen.

 Op vrijdag 9 april komt Merle van Marc Inbane langs om alle ins en outs te vertellen op het gebied van tanning cosmetica. Deze vegan zelfbruiners bieden een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebank.

Wil jij hier nou alles over weten of wil je deze producten graag testen? Reserveer dan nu een tijdsslot! Zo kun je zelf kennis maken met de nieuwste Marc Inbane producten.

Wil jij verzekerd zijn van een plekje bij Merle? Reserveer hier jouw afspraak tussen 10.00 en 13.00 uur.