Beauty

Waxing met Lycon

Benen harsen met Lycon

Lycon wax is dé marktleider op het gebied van harsen en wordt wereldwijd gebruik in de beste wellnesscentra en schoonheidssalons. Ook bij Body & Vital werken we met Lycon. Wilt u gladde en moeiteloos gewaxte benen en het bijbehorende persoonlijke advies, kom dan naar onze schoonheidssalon in Houten!

Precision waxing

Harsen met Lycon wordt ook ‘precision waxing’ genoemd. Al vanaf 1 millimeter wordt het haar moeiteloos gewaxed. Lycon bestaat uit kwalitatief zeer hoogstaande harsen op basis van natuurlijke ingrediënten aangevuld met aromatische oliën. De hars is superelastisch en hecht makkelijk aan de haren. Daarnaast is de hars voedend en verzorgend en kan het gebruikt worden op lage temperaturen. De behandeling is daardoor comfortabel en de huid voelt na de behandeling glad en zacht.

Lycon, ook bij een gevoelige huid

Lycon heeft een breed aanbod van aangename producten. Zo zijn er de hot wax, strip wax en unieke LYCOjet waxen en bestaat er een complete lijn van voor- en nabehandelingsproducten, elk in heerlijke geuren en met de hoogwaardige essentiële ingrediënten. Juist door deze samenstelling is het geschikt voor iedereen, ook als u een gevoelige huid heeft of fijn of juist hardnekkig haar.

.

Boek nu uw behandeling

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling harsen met Lycon? Neem dan contact met ons op.

Graag een afspraak