Beauty

Make-up

Jane Iredale make-up

Aanbrengen van make-up

Een make-up is heel bepalend in uw uitstraling; het kan kringen en rode vlekken verbergen of juist de mooie punten van uw gezicht benadrukken. Toch is het aanbrengen van een mooie make-up een hele kunst. Een kunst waar onze visagist u graag bij helpt.

Bruidsmake-up

Heeft u alleen een make-up nodig voor een bepaalde gelegenheid, dan kunt u altijd een afspraak maken om de make-up te laten aanbrengen. Gaat het om een bruidsmake-up, dan raden we wel aan om dit tijdig te reserveren én eerst een proefmake-up te laten aanbrengen. Het is ook mogelijk om bij u op locatie of aan huis te komen. Wilt u daar meer over weten? Vraag ons dan naar de mogelijkheden!

Workshop make-up

Wilt u zelf een geschikte make-up kunnen aanbrengen, dan kunt u ook onze workshop make-up volgen. Hierbij leren we u hoe u een snelle, natuurlijke make-up aanbrengt die bij u past. Natuurlijk vertellen we u dan ook hoe u de nadruk legt op uw sterke kanten en eventuele schoonheidsfoutjes verhult.

Permanente make-up

Vindt u het vervelend om elke ochtend weer de make-up aan te brengen of dat overdag bij te moeten werken? Dan is de permanente make-up iets voor u. Onze huidspecialistes zijn speciaal opgeleid bij de beste internationale academie voor permanente make-up. En in onze schoonheidssalon werken we uitsluitend met de meest geavanceerde technieken. Of u nu u een permanente make-up wilt voor het gemak of ter camouflage, wij helpen u graag met persoonlijk advies en een uitgekiend behandelplan op maat.

Onze make-upmerken

In onze schoonheidssalon werken we met een aantal make-upmerken zoals de minerale make-up van Jane Iredale speciaal voor de gevoelige huid en het vernieuwende, trendy make-upmerk PUPA die altijd de laatste kleuren in het assortiment heeft. Afhankelijk van uw huidtype en persoonlijke smaak gebruiken we een van deze merken. Al deze merken worden ook verkocht in onze salon. Zo kunt u thuis ook met uw favoriete merk de make-up aanbrengen die u goed staat.

Vraag naar de mogelijkheden