Beauty

Marc Inbane

UV straling

We weten allemaal dat de UV-straling van de zon en zonnebank niet goed zijn voor de huid, maar we houden wel van die heerlijke bruine teint. Een zelfbruiner biedt dan de uitkomst. Zo kun jij je alvast voorbereiden op het mooie lenteweer en heb je het hele voorjaar een mooie egale bruine teint, zonder dat jouw huid blootgesteld wordt aan de gevaren van de zon en zonnebank. Een veel gestelde vraag die wij nu krijgen is hoe je het beste de zelfbruiner kunt gebruiken. Veel klanten zijn bang voor vlekken en strepen na het gebruiken van een zelfbruiner, maar met de juiste tips en adviezen is dat helemaal niet nodig.

Meer informatie

Kom langs of boek nu uw behandeling in onze Skin- & Beautyclinic in Houten. Na de gratis intake adviseren wij u wat het beste past bij uw huid en uw wensen.

Bruin zonder zon

Marc Inbane bij Body & Vital

De keuze voor een zelfbruiner is in sommige tijden van het jaar heel verstandig. Een zelfbruiner heeft effect op de dode huidcellen van de bovenste huidlaag. Er ontstaat een reactie waardoor wij een bruine kleur krijgen. Omdat je huid zich steeds vernieuwt zal de zelfbruiner na 5 tot 7 dagen weer verdwenen zijn. Wil je graag je gebruinde teint behouden, dan moet je regelmatig je zelfbruiner blijven gebruiken. Het is goed om te weten dat wanneer je een zelfbruiner gebruikt je huid nog geen bescherming tegen de zon heeft. Gebruik dus altijd een zonbescherming om je huid te beschermen tegen de zon.