Health

Massage

Duo massage behandeling

Tijd voor ontspanning én uzelf met een lichaamsmassage

Voor echte ontspanning en wat tijd en aandacht voor uzelf boekt u een lichaamsmassage in onze Skin- & Beautyclinic! Tijdens deze massage ontspannen uw spieren, verbetert de doorbloeding en komt u weer helemaal tot rust. En heeft u klachten of last van pijnlijke spieren of gewrichten? Dan passen we de behandeling daar natuurlijk op aan.

Hotstone of ayurvedische lichaamsmassages

Tijdens een lichaamsmassage in onze schoonheidssalon passen we verschillende technieken toe en er wordt gewerkt met 100% zuivere etherische massageoliën. Onze aanpak wordt aangepast op uw wensen en eventuele klachten.

Diverse lichaamsmassages

Wij bieden verschillende lichaamsmassages aan zoals:

 • Relaxing massage van 30, 45 of 60 minuten
  Een ontspannende massage voor uw lichaam op maat gemaakt naar uw wensen.
  De weldadige Biologische werkzame oliën van de lavendel en de theeboom zorgen voor intensive ontspanning en laten u op kracht komen. De aangename geur van de lavendelolie en harmonieuze /rosalinaolie hebben een kalmerende werking op lichaam en geest.
 • Anti-aging massage 30, 45 of 60 minuten
  De verstevigende Anti-aging massage met 100% natuurlijke ingrediënten met cranberry, cacaudop en veenbesextract heeft een directe werking op de elasticiteit en soepelheid van de huid.
 • Anti-aging massage 30, 45 of 60 minuten
  De verstevigende Anti-aging massage met 100% natuurlijke ingrediënten met cranberry, cacaudop en veenbesextract heeft een directe werking op de elasticiteit en soepelheid van de huid.
 • Detoxing-massage 30, 45 of 60 minuten
  De regenererende ontgift-massage met 100% natuurlijke actieve ingrediënten uit Edelweiss- of parelmoer extracten ontgiften en revitaliseren het lichaam.
 • Tropische zomer massage 30, 45, 60 minuten
  U waant zich op een zonovergoten eiland dankzij het heerlijke exotische aroma van kokos en munt. De vitaminerijke kokosextracten werken kalmerend en verzorgend op de huid. De activerende muntolie geeft de huid energie en een frisse zomerse glans.
 • Relaxing hotstone massage van 60 minuten
  Een totale lichaamsmassage waarbij de warmte van de stenen diep doordringt in het spierweefsel voor een intense ontspanning. Stress en vermoeidheid vermindert en de energie neemt toe.
 • Ayurvedische massage met warme oliën, 60 minuten
  Een pure wellness massage voor het gehele lichaam die het immuunsysteem versterkt. Tijdens deze massage worden verschillende warme oliën gebruikt om met de ayurvedische massagetechnieken het lichaam en de geest in balans te brengen.

Van voetreflexmassages tot en met gezichtsmassages

Behalve lichaamsmassages kunt u bij ons ook terecht voor andere massages:

 • Voetreflexmassage
  Een ontspannen massage voor de voeten die door de drukpunten in de voeten te behandelen ook weldadig is voor andere delen van het lichaam. De voetreflexmassage brengt lichaam en geest in balans. Ideaal bij bijvoorbeeld hoofdpijn of vermoeidheid.
 • Bindweefselmassage voor gezicht en rug
  Een intensieve huidverbeterende massage die de doorbloeding activeert, het onderhuids bindweefsel verbetert en afvalstoffen afvoert.
 • Shiatsu massage voor het gezicht
  Een Japanse massagetechniek om de energie beter te laten stromen en het huidherstellend vermogen te verbeteren. Zowel bij gezondheidsproblemen als emotionele klachten.
 • Lymfedrainage voor het gezicht
  Een zachte massagevorm die het afweersysteem versterkt en stress verlaagt. Geschikt bij behandelingen voor een gevoelige huid of eczeem of om overtollig lymfevocht af te voeren. Bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie.
 • Pincementsmassage
  Een liftende huidverbeterende gezichtsmassage van kort prikkelende knijpbewegingen om het bindweefsel te verbeteren en de huid te verstevigen.

Een kado voor uzelf of een ander!

Wilt u even tijd en aandacht voor uzelf? Of gunt u iemand anders deze heerlijke en gezonde ontspanning? Boek dan nu een lichaamsmassage bij Body & Vital Skin- & Beautyclinic in Houten.

Tijd en aandacht voor uzelf