Health

Medische pedicure

Medische pedicure

Pedicure bij voetproblemen

Een pedicure is voor uw voeten een heerlijke verzorging. Maar heeft u klachten aan uw voeten als gevolg van ziekte, ouderdom of intensief sporten dan is een medische pedicure noodzakelijk. Onze medische pedicures zijn speciaal hiervoor opgeleid en werken nauw samen met onder meer podotherapeuten.

Advies over voetverzorging

Wie last heeft van voetproblemen, wil ook graag weten wat de beste behandeling is om de klachten te verminderen of in ieder geval niet te verergeren. Onze medische pedicures geven u advies om uw voetklachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen.

Medische pedicure bij problemen aan voeten

De medische pedicure is vooral geschikt voor mensen met voetproblemen zoals:

  • Eelt en, of likdoorns
  • Nagelproblemen
    zoals schimmelnagels of pijnlijke, blauwe of ingegroeide nagels
    En bij andere problemen aan de voeten

Advies over voetverzorging

Wie last heeft van voetproblemen, wil ook graag weten wat de beste behandeling is om de klachten te verminderen of in ieder geval niet te verergeren. Onze medische pedicures geven u in onze schoonheidssalon advies om uw voetklachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen.

Spa Pedicure: ontspannen voetverzorging

Heeft u niet veel klachten aan uw voeten maar wilt u zo nu en dan wel een heerlijke voetverzorging? Boek dan onze Spa Pedicure; een verfrissende, ontspannende en verzorgende pedicure met onder andere een voetbad, voetscrub, voetmassage en verzorging van de nagels en nagelriemen. De Spa Pedicure is er in behandelingen van 30, 45 of 60 minuten.

Wilt u een afspraak voor de medische pedicure?

Wilt u een afspraak in onze schoonheidssalon voor een medische pedicure? Neem dan contact met ons op.

Geen voetproblemen meer