Nieuwe voedingstest bij Body&Vital Medispa

Pakt uw huidprobleem van binnenuit aan

Nieuwe voedingstest bij Body&Vital Medispa

Onverklaarbare, langdurige huidklachten?

Heb jij al jaren last van huidklachten en kom je er maar niet vanaf? Wij weten hoe we jou kunnen helpen.

Als je al tijden huidproblemen hebt zonder aanwijsbare (medische) oorzaken of zonder dat het komt door de gebruikelijke boosdoeners als weer, zon en hormonen? Dan zou het wel eens kunnen zijn dat jouw huidprobleem veroorzaakt wordt door een voedselintolerantie.

Voedselintolerantie

Als je intolerant bent voor een of meerdere voedingsmiddelen dan kan dit van invloed zijn op je huidconditie. En nu is het nog gemakkelijker om er achter te komen of jij een voedselintolerantie hebt en waarvoor.

Uitgebreide voedingstest

Bij Body & Vital bieden we vanaf nu een uitgebreide voedingsintolerantie-test aan. Na de afname van een druppel bloed kunnen we je testen op meer dan 50 verschillende intoleranties. Mocht blijken dat je inderdaad een voedingsintolerantie hebt dan stellen we samen een behandelingsplan op om je huid van buiten- en van binnenuit in een betere conditie te brengen. Je kunt je eetpatroon aanpassen en we kunnen de huid door middel van diverse behandelingen en verzorgingsproducten extra ondersteunen en verbeteren.

Basisintolerantie

Ook hebben we voedingstest waarbij we de basisintolerantie kunnen testen. Deze is minder uitgebreid, maar geeft je een goed beeld van hoe je bijvoorbeeld reageert op suiker en zout.

Snel een afspraak?

Meer weten?

Wil je meer weten over de voedingstesten die Body&Vital aanbiedt en de adviezen en behandelingen die daaruit voortkomen? Lees meer of kom langs in ons huidadviescentrum om een voedingstest af te spreken. Ook kun je online een afspraak boeken. Een specialiste van Skin- & Beautyclinic Body & Vital vertelt je na de voedingstest met een persoonlijk en specifiek voedingsadvies welke voedingsstoffen je beter kunt mijden en wat we nog meer voor je huid kunnen doen.

Uitgebreide info