Over

Over Body & Vital Medispa

Exterieur Body en Vital

Huidinstituut in Houten

Body & Vital in Houten is niet zomaar een schoonheidssalon, het is een medispa waar ontspanning, huidverbetering, natuur en lifestyle samenkomen. In een stijlvolle entourage komt u tot rust, krijgt u eerlijk advies en een behandeling op maat.

Kwaliteit in behandelingen, producten en huidexperts

Bij Body & Vital vindt u uitsluitend behandelingen met de beste werkzame stoffen en de nieuwste behandelmethodes. De behandelingen worden op hoog niveau gegeven door speciaal getrainde huidexperts. Zij werken met uitstekende cosmeceuticals en natuurlijke producten met hoge doses werkstoffen om zo de oorzaak van huidklachten effectief aan te kunnen pakken.

Uniek skin-lifestyleconcept voor huidproblemen

Wat uw huidproblemen ook zijn, wij gaan uit van uw natuurlijke schoonheid en de kracht van uw lichaam en huid om het beste daaruit naar boven te halen. Een gezond lichaam toont zich immers in een stralende huid. Om een optimaal resultaat te bereiken werken wij met een uniek skin-lifestyleconcept. Daarin werken onze huidexperts samen met verschillende andere experts zoals huidartsen, therapeuten en voedingsdeskundigen en volgen we het 5-stappenbeleid:

  1. 3D-huidanalyse
  2. Leefstijladvies
  3. Voedingsadvies
  4. Behandelplan op maat
  5. Producten

Deze aanpak heeft aantoonbare reële resultaten bereikt. Heeft u ook huidproblemen? Maak dan een afspraak  voor dit unieke 5-stappenplan bij een van onze huidexperts.

Duurzame medispa

Duurzaamheid is voor Body & Vital een belangrijk thema. Dat geldt voor onze behandelingen en de keuzes die we maken voor de producten, maar ook voor de wijze waarop wij gebruik maken van de natuurlijke grondstoffen. Bij de ontwikkeling en bouw van ons nieuwe pand in Houten zijn daarom duurzame oplossingen toegepast die zowel milieuvriendelijk zijn als dat ze het comfort verhogen. Zo is het pand gebouwd rondom een aangename patio waarvan het zuidelijke deel verhoogd en het noordelijke deel juist verlaagd is. De patio biedt iedereen in de behandelkamers meer privacy en de indeling geeft veel aangename, natuurlijke schaduw. Ook wordt het regenwater opgevangen en teruggeleid in de tuinen en de aangebrachte zonwering brengt waar en wanneer nodig extra verkoeling zodat er minder aanvullend gekoeld hoeft te worden.

Behandelingen op maat of korte behandelingen zonder afspraak

Wilt u ook kennismaken met onze behandelingen en de aangename sfeer zelf ervaren? Dan kan dat natuurlijk. Bij Body & Vital plant u niet standaard behandelingen in volgens een vaste afspraak. Onze huidspecialisten maken voor u een intensief behandelplan op maat, afgestemd op uw wensen, mogelijkheden en natuurlijk de conditie van uw huid. En wilt u alleen even een snelle oppepper? Of gewoon even heerlijk genieten van de rust, de verzorging en de aandacht? Dan kan dat ook. Korte behandelingen zonder afspraak zijn ook mogelijk en een huidadvies en intake is altijd gratis en vrijblijvend. Komt u eens langs? Wij ontmoeten u graag in onze medispa.

.

Maak kennis met Body & Vital

Body en Vital is aangelsoten bij de Anbos

Kernlid van de Anbos.
Brancheorganisatie schoonheidsverzorging

Body & Vital is aangesloten bij ProVoet

Lid van Provoet.
Brancheorganisatie pedicure

Aangesloten bij de NGSP
Nederlandse Stichting PMU Specialisten

Goedgekeurd door GGD Regio Utrecht

Goedgekeurd door de GGD
Gemeentelijke GezondheidsDienst beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van de inwoners van de 26 Utrechtse gemeenten

Onze Cosmetisch arts is aangesloten bij het NVCG

gecertificeerde dermalogica expets

Bij Body & Vital Medispa werken gecertificeerde Dermalogica experts

Wij steunen FITE

Wij steunen FITE.

Erkend Leerbedrijf

SBB is Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.