Pigment probleem aanpakken met Environ

flawless

Pigment probleem aanpakken met Environ

Pigment wordt gevormd in de pigmentcellen via een oxidatieproces. Vrije radicalen breken de vitamines in de huid af en beschadigen het DNA van de huidcellen, dus ook van de pigmentcellen. Hierdoor geraakt raakt de pigmentcel het noorden kwijt uit balans en produceert ze teveel pigment. Op deze zones van de huid zie je dan onaantrekkelijke vlekken verschijnen. Die overproductie kan door verschillende factoren getriggerd worden, zoals je hormonen, een overmatige blootstelling aan de zon en genetische aanleg.

Hoe pakt Environ een hypergepigmenteerde huid aan en waarom zijn dit meerdere producten?

Het revolutionaire Mela-Smart System™ bestaat uit innoverende producten die samenwerken om de 6 complexe stappen die verantwoordelijk zijn voor hyperpigmentatie te verhinderen. Het bevat verschillende combinaties van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten om een oneffen teint te verbeteren. Deze ingrediënten zijn te talrijk en te hoog geconcentreerd om samen in één product te verwerken.

Hoe gebruiken?

(’s ochtends en ’s avonds)

  1. Pre-reinigen, reinigen en tonifiëren.
  2. Breng de Mela-Prep Lotion aan op de donkere vlekken.
  3. Meng eenzelfde hoeveelheid Mela-Fade Serum A&B in de hand en breng dit aan op de donkere vlekken.
  4. Breng Mela-Even Cream aan op  het hele gezicht, hals en decolleté.
  5. Hydrateer de huid met je moisturiser van het Vitamin STEP-UP SYSTEM™.

Don’t forget!

Smeer elke ochtend, winter en zomer, je RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF15 op je gelaat en alle zones die blootgesteld worden. Draag lente en zomer UV-beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon. Ga je zonnebaden of ben je op vakantie, draag dan een katoenen hoed met brede rand, bescherm je oogcontour met een UVbeschermende zonnebril en breng je zonnecrème om het anderhalf uur opnieuw aan