Skin

Acne

acne

Een schone, mooie huid met de acnebehandeling

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. Wij helpen u daarmee zodat uw huid er weer schoon en fris uitziet!

Acnebehandeling bij de tienerhuid

Acne bij tieners wordt veroorzaakt door een overmatige talgproductie en ontstekingen in de huid. De talgklier is gevoelig voor de hormonen die vrijkomen tijdens de pubertijd. Hierdoor ontstaat een verhoogde talgproductie met als resultaat acne op de kin, neus, wangen, voorhoofd, decolleté en rug. Het is dus niet alleen belangrijk dat de huid goed gereinigd wordt en schoon blijft, ook moeten de talgklieren tot rust worden gebracht. De acnespecialistes in onze kliniek zijn geregistreerd bij de brancheorganisatie ANBOS en zijn ervaren met elke acnebehandeling. Zij bieden u een doeltreffende aanpak die wordt afgestemd op de conditie van uw huid.

Acnebehandeling bij volwassenen

Acne bij volwassenen komt steeds vaker voor. Deze vorm van acne is lastiger te behandelen dan bij tieners omdat er vaak meerdere oorzaken zijn. De maandelijkse cyclus, stress, leefstijl, zwangerschap of borstvoeding spelen hierbij een belangrijke rol. Daarom is onze acnebehandeling voor volwassenen zowel gericht op de beste verzorging van buitenaf en bevat advies voor een gezonde voeding en levensstijl. Met ons unieke 3D huidanalysesysteem maken we ook een uitgebreide analyse waarop we uw persoonlijke behandelplan baseren.

Dieptepeeling

Met verschillende goede behandelmethodes en producten verminderen wij de acne. Zo kunnen wij bij de acnebehandeling bijvoorbeeld de fruitzuurpeelings inzetten, bij acnelittekens de Dermapen of u kunt een speciale microdermabrasiebehandeling laten doen. Voor een goed resultaat is een kuur van acnebehandelingen nodig. Welke aanpak voor u het meest geschikt is, bespreken we na een huidanalyse. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar is een vergoeding voor de acnebehandeling mogelijk.

Voor een schone en gezonde huid

Verouderde, verslapte huid
Huidtypes
verouderde verslapte huid
Mannenhuid
Huidtypes
mannenhuid