Skin

Cellulitis en striae

cellulitis en striae

Verstevig uw huid en verminder de striemen en putjes

Cellulitis en striae kunnen op bijna het hele lichaam voorkomen. Cellulitis doordat vetcellen onderhuids samenklonteren en zo de beruchte putjes en bulten veroorzaken, en striae als het lichaam sneller groeit dan de huid aankan. Onderhuids bindweefsel scheurt dan met striemen als gevolg. Wij verstevigen uw huid en verminderen de cellulitis en striae met een huidverbeterende bindweefselmassage.

 

Stevige en veerkrachtige huid

Een slappere huid heeft minder collageen en is minder elastisch waardoor het makkelijker oneffenheden toont. Zoals cellulitis of striae. De huidverbeterende bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Zo vormt het nieuw bindweefsel waardoor cellulitis sterk vermindert en de huid er weer steviger en veerkrachtig uitziet.

Behandeling: Venus Legacy, huidverbeterende massage
Producten: Environ AVST Body oil met de AVST hydrating lotion, Image Body lijn, Laviesage suplementen.

Langdurig resultaat

In onze schoonheidssalon heeft u met deze pijnloze behandeling geen herstelperiode maar wel een langdurig zichtbaar resultaat. De frequentie van de behandelingen is afhankelijk van de conditie van uw huid en uw persoonlijke wensen. De behandeling begint daarom altijd pas na een intake met een van onze specialistes.

Verminder uw cellulitis en striae

Donkere huid
Huidtypes
Donkere huid
Tienerhuid
Huidtypes