Skin

Donkere huid

Donkere huid

Een specifieke verzorging voor een echt mooie huid

Een donkere huid is heel anders dan een lichte huid. Dit huidtype is geschikt voor het leven in warme gebieden en heeft dus meer talgproductie, grotere poriën en een dikkere hoornlaag. In een kouder land zoals Nederland, zorgt dit vaak voor huidproblemen. Onze behandeling voor de getinte huid richt zich op het oplossen van deze problemen én op een goede verzorging.

Een vette, vochtarme huid

Omdat een donkere huid in een warm land juist veel warmte kwijt moet, zijn de poriën groter. Vocht en talg wordt dan sneller afgescheiden en de talgklieren maken meer talg aan. In Nederland zorgt dit ervoor dat iemand met een donkere huid sneller een vette huid en meer pukkeltjes heeft. En doordat we vaker een warme, droge lucht hebben door de verwarming, wordt deze vette huid ook vochtarm. Een lastige combinatie die vraagt om een heel specifieke verzorging.

Behandeling: Dermalogica Express treatment, Environ Essential, Image O2 Lift,
Producten: Environ, precleansing oil, mosturiser toner, moistur gel/AVST 1, Rad spf 15

Make-up voor de donkere huid

De schoonheidsspecialistes in onze schoonheidssalon zijn ervaren in de behandeling van de donkere huid en het geven van de juiste verzorgingsadviezen. Vanzelfsprekend weten zij ook welke make-up het beste bij uw donkere huid gebruikt kan worden.

Speciale behandelingen voor de donkere huid

Een goed resultaat begint met een verzorging die wordt afgestemd op uw huidconditie. Daarom hebben wij speciale behandelingen én verzorgingsproducten voor de donkere huid in onze schoonheidssalon.

Laat uw donkere huid stralen

Mannenhuid
Huidtypes
mannenhuid
Cellulitis en striae
Huidaandoeningen
cellulitis en striae