Skin

Eczeem

eczeem

Minder last van eczeem met een specialistische behandeling

Eczeem uit zich onder andere in rode plekken, schilfers en jeuk. Het kan een aangeboren aandoening zijn maar ook ontstaan door allergie, stress of externe invloeden zoals zon, wind of juist kou. Onze huidspecialisten zijn bekend met de verschillende vormen van eczeem en de mogelijke behandelingen daarin. Laat u in onze schoonheidssalon persoonlijk adviseren door deze specialisten zodat u minder last heeft van uw eczeem.

 

Huidverzorging bij eczeem

Een te droge huid biedt onvoldoende weerstand tegen schadelijke factoren. In de behandeling van eczeem is een goede verzorging van de huid dus essentieel. Daarmee kalmeert u gelijktijdig ook uw huid en vermindert de eczeem. Uw huidspecialiste adviseert u welke producten het beste bij uw huid passen. Zo geeft u uw huid de optimale verzorging en versterkt u de weerstand.

Behandelingen tegen eczeem

Wij bieden in onze schoonheidssalon verschillende behandelingen aan om eczeem te verminderen. Natuurlijk is elke situatie en elke huid uniek. Daarom geven onze huidspecialistes u altijd uitsluitend advies nadat zij een goede analyse van uw huid hebben gemaakt. U weet dan zeker dat uw behandeling tegen eczeem een optimaal effect bereikt omdat het is afgestemd op de conditie van uw huid.

Behandelen van buitenaf en binnenuit

Wij behandelen eczeem zowel van buitenaf als van binnenuit. Met een persoonlijke combinatie van behandelingen en adviezen bereikt u dan sneller het beste resultaat. De behandelingen die wij aanbieden zijn o.a. lymfedrainage, producten en behandelingen die de bovenste huidlaag weer herstellen, voedingsadviezen en supplementen om het probleem van binnenuit aan te pakken.

Boek nu uw behandeling

Wilt u ook minder last hebben van eczeem en uw huid sterker en gezonder maken? Boek dan nu een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse en een persoonlijke aanpak om uw eczeem te verminderen.

Geen eczeem meer

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
Huidaandoeningen
pigmentvlekken ouderdomsvlekken
Acne
Huidaandoeningen
acne