Skin

Gevoelige huid

Gevoelige huid

Kalmeer en herstel uw huid

Een gevoelige huid reageert snel op veranderingen. Stress, warmte, kou of bepaalde verzorgingsproducten veroorzaken dan rode vlekken, schilfers, een strak gevoel of vervelende jeuk. Met een goede verzorging en vooral ook de juiste behandelingen, kalmeren en herstellen wij uw gevoelige huid. Zo verbeteren we de weerstand en zorgen ervoor dat de conditie van uw huid verbetert en minder snel reageert op prikkels van binnen- en buitenaf.

Behandeling: Environ express Treatment , Ormedic facial, Dermalogica ultra calming treatment, 5 stappen plan

Productadvies: Environ precleansing oil, Antioxidant gel, Rad spf 15, Dermalogica ultra calming lijn, Image ormedic lijn, Jane Iredale minerale make-up

.

Aantasting van de huid

Uw leeftijd of erfelijke factoren kunnen een gevoelige huid veroorzaken. Maar ook kan de bovenste huidlaag zo aangetast worden door schadelijke invloeden van buitenaf, dat u geen natuurlijke bescherming meer heeft.

Een rustige, stralende huid

Wij  helpen u in onze schoonheidssalon om van uw gevoelige huid weer een rustige, stralende huid te maken. Met een op maat gemaakte gezichtsbehandeling en een persoonlijk verzorgingsadvies dat past bij uw huid staan onze schoonheidsspecialistes voor u klaar. Zodat uw gevoelige huid weer kalmeert en herstelt.

Gevoelige huid door het scheren

Huidirritaties in de hals en het gezicht komen ook veel bij mannen voor. Regelmatige scheren belast de gezichtshuid en botte mesjes en agressieve producten beschadigen de opperhuid en verergeren keer op keer de kwetsbaarheid van de huid. Met speciale verzorgingsproducten en verzorgingstips voor de mannenhuid zijn wij er ook voor de mannen met een gevoelige huid.

Breng uw gevoelige huid weer tot rust.

Acne
Huidaandoeningen
acne
Littekens
Huidaandoeningen
litteken