Skin

Huidaandoeningen

huidaandoeningen

Specialistische behandelingen

Een huidaandoening is een ziekte of afwijking van de huid. Om deze aandoeningen te verminderen en weer een gezonde huid te krijgen, is vaak een specialistische behandeling noodzakelijk. Bij Body & Vital helpen wij u door samen de huidproblemen te behandelen. Als de huidproblemen te ernstig zijn, dan verwijzen wij u door naar een dermatoloog. Onze huidspecialistes zijn gediplomeerd. Zo kunnen zij u altijd de juiste behandeling en adviezen geven.

 

Huidverzorging van buitenaf en binnenuit

Een huid die last heeft van afwijkingen of ziektes heeft veel te verduren. Behalve dat wij u helpen met het behandelen of oplossen van de huidaandoening, adviseren wij u ook hoe u uw huid het beste kunt verzorgen. Wij kijken daarbij niet alleen naar de verzorging van buitenaf maar geven u ook advies voor een gezonde voeding en levensstijl en maken met ons unieke 3D huidanalysesysteem een uitgebreide analyse. Met deze complete benadering helpen wij uw huid sterker en gezonder te worden.

Te behandelen huidaandoeningen

Onze huidspecialistes behandelen de volgende huidaandoeningen:

Heeft u last van een andere huidaandoening? Neem dan ook contact met ons op. Na een diagnose kunnen wij u vertellen of wij u verder kunnen behandelen. En indien nodig verwijzen wij u door.

Wilt u meer informatie over onze specialistische behandelingen bij huidaandoeningen of een huiddiagnose en persoonlijk advies voor uw huid? Neem dan contact met ons op.

Vergoeding mogelijk bij behandeling van huidaandoeningen

Body & Vital Skin- & Beautyclinic is aangesloten bij de ANBOS. Dit garandeert u kwaliteit en maakt het mogelijk om de behandelkosten van sommige huidaandoeningen vergoed te krijgen door uw verzekeraar. Dit is het geval bij de huidaandoeningen couperose, pigment- en ouderdomsvlekken, acne en overbeharing. Uw verzekeraar kan u vertellen of u voor vergoeding van deze specialistische behandelingen in aanmerking komt.

Meer informatie over huidaandoeningen?

Meer informatie

Pigmentvlekken
Huidtypes
Pigmentvlekken
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
Huidaandoeningen
pigmentvlekken ouderdomsvlekken