Skin

Littekens

litteken

Een gladdere huid met onze littekentherapie

Littekens op het lichaam hebben niet alleen cosmetische impact. Ze kunnen ook roodheid, jeuk en zelfs pijn veroorzaken. In onze Skin- & Beautyclinic bieden wij littekentherapie aan. Met deze therapie worden de littekens zichtbaar gladder en zijn daardoor minder opvallend én minder pijnlijk

Wetenschappelijk bewezen

De littekentherapie is een combinatie van verschillende massagetechnieken en behandelingen waaronder het Ionzyme DF-apparaat van Dr. Fernandes. Dit apparaat werkt op basis van 2 wetenschappelijk bewezen methodes en zorgt ervoor dat de vitamineopname door de huid 400% tot wel 4.000% hoger is dan bij het plaatselijk opbrengen van werkzame stoffen.

Behandeling: litteken therapie in kuurverband, Dermapen, microdermabrasie,
Producten: Environ AVST gel, Colostrum, Rentinol

Bindweefselmassage

De Pincementsmassage is een intensieve bindweefselmassage die de doorbloeding activeert. De huid verbetert daardoor op natuurlijke wijze. Om een optimaal resultaat te bereiken, adviseren wij om de Pincementsmassage te combineren met de littekentherapie.

Begin nu uw littekentherapie

U bereikt het beste resultaat als u binnen 8 weken na het ontstaan van het litteken komt voor een intakegesprek. Vanzelfsprekend behandelen wij ook oudere littekens. Wilt u meer informatie over de littekentherapie? Neem dan contact met ons op.

Een intensieve aanpak van uw littekens

Gevoelige huid
Huidaandoeningen
Gevoelige huid
Psoriasis
Huidtypes