Skin

Mannenhuid

mannenhuid

Speciale verzorging voor de man

De mannenhuid heeft veel te verduren. Het dagelijkse scheren belast de huid en zorgt voor huidirritaties. Maar ook stress, verkeerde producten en natuurlijk ingegroeide baardharen veroorzaken veel problemen. Met een goede verzorging speciaal voor de mannenhuid ziet u er weer goed uit.

Een gezond en verzorgd uiterlijk

Het is voor mannen net zo belangrijk om een gezonde huid en een verzorgd uiterlijk te hebben. En dat kan als uw huid in een goede conditie is. De mannenhuid verschilt veel van de vrouwenhuid en heeft dus een andere aanpak nodig.

Behandeling: Dermalogica Men’s Skin fitness, Environ Energetic behandeling
Producten: Dermalogica mannen lijn Shave, Environ producten

Verzorgingstips

In onze salon in Houten hebben wij een speciale verzorgingslijn voor de mannenhuid. Afhankelijk van uw huid bieden wij behandelingen en verzorgingsproducten aan van Dermalogica en Environ. Of u nu acne hebt, een geïrriteerde huid of juist een huid die al vroeg veroudert, wij geven u praktische verzorgingstips speciaal voor de man.

Behandelingen voor de man

Steeds vaker vinden mannen hun weg naar de schoonheidssalon voor een verzorgende, ontspannende of intensieve behandeling. Naast gezichtsbehandelingen hebben wij voor mannen ook pedicure, manicure en het waxen van de rug. Een gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hoort immers ook bij de levensstijl van de man van nu!

Voor een gezonde en verzorgde huid

Acne
Huidtypes
acne
Donkere huid
Huidtypes
Donkere huid