Skin

Overbeharing

ook voor overbeharing naar onze schoonheidssalon

Permanente verwijdering van ongewenste haargroei

Bij Body & Vital in Houten verwijderen wij ongewenste haargroei permanent. Iedereen met overbeharing kan terecht bij onze speciaal getrainde huidspecialistes. Met de laser of door elektrische ontharen verwijderen we overtollige lichaamsbeharing voor 80% permanent. Deze behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Uw verzekeraar kan u daar meer over vertellen.

Laserontharing

Wij werken in onze schoonheidssalon met de diodelaser van LightSheer®. De laserstralen verwarmen het haarzakje waarna de haarfollikel wordt vernietigd. Doordat deze methode haren in de groeifase verwijdert zijn er altijd meerdere behandelingen nodig voor een goed eindresultaat. Laserontharing heeft wetenschappelijk bewezen blijvend resultaat te leveren. Verschillende huidspecialistes in onze kliniek hebben de opleiding voor deze ontharingstechniek gedaan bij de ANBOS en zijn geregistreerd en ervaren in laserontharing.

Elektrisch ontharen

Ook met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Passende behandeling bij definitief ontharen

Natuurlijk wordt ook bij definitief ontharen de behandeling geheel afgestemd op uw situatie. Na een persoonlijke intake adviseert uw huidspecialiste de behandeling die het beste aansluit. Ook geven zij u altijd advies voor een goede huidverzorging gedurende de behandelingen.

Boek nu uw behandeling tegen overbeharing

Wilt u definitief van uw overbeharing af? Boek dan nu een behandeling in onze Skin- & Beautyclinic. Onze huidspecialistes zijn speciaal getraind in permanente ontharing.

Permanente ontharing

Steelwratjes
Huidtypes
steelwratje