Skin

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

pigmentvlekken ouderdomsvlekken

In gezicht, hals, decolleté of op de handen

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken zijn zichtbaar op de huid door een plaatselijke ophoping van pigment; hyperpigmentatie. Vooral als deze vlekken in het gezicht, hals, decolleté of handen voorkomen, is dat heel vervelend. Wij behandelen in onze schoonheidssalon deze vlekken zodat ze minder opvallen of zelfs verminderen of verdwijnen.

 

Verschillende pigmentvlekken

Pigmentvlekken komen vooral voor bij mensen met een lichtere huid. Het zijn opeenhopingen van pigment in de opperhuid. Veroorzaakt door de zon noemen we ze ouderdomsvlekken en aangeboren zijn ze bekend als moedervlekken, wijnvlekken of café-au-laitvlekken. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door de zwangerschap, stress, wondjes, acne, littekens of eczeem. Het type pigmentvlek en de conditie van uw huid bepaalt de behandeling die wij u zullen adviseren.

Behandelingen tegen pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

In onze Beauty- & Skinclinic bieden wij elke specialistische behandeling tegen pigment- en ouderdomsvlekken aan. U krijgt bij ons een persoonlijke intake en huiddiagnose zodat wij u de beste behandeling kunnen adviseren.

Environ tegen pigmentvlekken

In onze schoonheidssalon gebruiken wij Environ dat uw huid ondersteunt en stimuleert het verjongingsproces. Daarbij wordt de huid beschermd tegen de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken en verminderen de bestaande. Met Environ heeft u zowel verschillende behandelingen in onze salon als de dagelijkse verzorgingsproducten thuis. Uw huidspecialiste geeft u persoonlijk advies zodat u weet hoe u de producten moet gebruiken.

Laser tegen pigmentvlekken

Met een laser verwijderen we het teveel aan pigment. De ScanLite® is een laser die doordringt in de huid zonder deze te beschadigen. Het ruimt het teveel aan pigment op. Al na enkele weken heeft uw huid minder vlekken en onregelmatigheden en voelt fijner en zachter aan. Voor een optimaal effect zijn een aantal laserbehandeling nodig met een rustperiode van 6 weken tussen elke behandeling. Deze methode is geschikt voor het gezicht, hals, decolleté en handen. Na elke behandeling kan de huid enige uren rood zijn en wat vocht vasthouden. Dit trekt geleidelijk weg en na een paar uur kunt u alweer make-up aanbrengen. Uw huidspecialiste geeft u persoonlijk advies voor de beste verzorging na elke behandeling.

Boek uw behandeling tegen pigmentvlekken of ouderdomsvlekken

Laat uw pigmentvlekken of ouderdomsvlekken in onze schoonheidssalon behandelen. Boek nu een behandeling bij onze Beauty- & Skinclinic in Houten en uw huidspecialiste geeft u na een intake en huidanalyse een persoonlijk advies voor de beste behandeling voor uw huid.

Laat u behandelen

Huidaandoeningen
Huidaandoeningen
huidaandoeningen
Eczeem
Huidaandoeningen
eczeem