Skin

Psoriasis

Minder irritatie en een betere conditie van de huid

Psoriasis heeft veel uiterlijke kenmerken van eczeem; de rode plekken, huidschilfers en jeuk komen bij mensen met psoriasis ook voor. Het grootste verschil is dat psoriasis een chronische huidziekte is.

Met onze behandelingen voor psoriasis verlichten we de irritatie en helpen we uw huid in een betere conditie te komen. Onze ervaren huidspecialistes weten welke producten zij kunnen gebruiken om uw huid niet verder te belasten.

Verzorgingsadvies bij psoriasis

Psoriasis wordt veroorzaakt door een verstoord immuunsysteem waardoor huidcellen veel sneller worden aangemaakt. Duurt dit normaal gesproken 25 tot 30 dagen, bij psoriasis gebeurt dit al om de 4 tot 6 dagen. Stress en ongezonde eetpatronen kunnen de psoriasis verergeren evenals een slechte of verkeerde verzorging. In onze schoonheidssalon wordt u door onze huidspecialistes geadviseerd over de verzorging die past bij uw huid en zij geven advies voor de beste verzorging van binnenuit.

Met psoriasis naar de schoonheidssalon

Ook als psoriasispatiënt kunt u naar een schoonheidssalon. Natuurlijk zijn niet alle behandelingen geschikt en moeten de meer intensieve methodes gemeden worden. Maar ook met psoriasisplekken kunt u genieten van een verzorgende en ontspannende behandeling waarbij wij onze methodes en producten afstemmen op de conditie van uw huid.

Verminder de last van psoriasis

Speciaal voor psoriasis hebben wij ook huidverbeterende behandelingen. De plekken zullen niet voor altijd helemaal verdwijnen maar de last die u ervan heeft kunnen wij wel aanzienlijk helpen verminderen. De behandelingen hiervoor worden altijd helemaal afgestemd op uw huid.

Boek nu uw behandeling bij psoriasis

Heeft u last van psoriasis en wilt u deze laten behandelen in onze schoonheidssalon in Houten? Boek dan nu een afspraak voor een intake. Na een huidanalyse door een ervaren huidspecialiste krijgt u een persoonlijk advies en voorstel voor een behandelplan op maat.

Last van psoriasis

Littekens
Huidaandoeningen
litteken
Steelwratjes
Huidtypes
steelwratje