Skin

Steelwratjes

steelwratje

Verwijderen van steelwratjes, fibroom, met laser

Steelwratjes, of fibroom, zijn eigenlijk geen echte wratjes. Ze ontstaan spontaan of door wrijving als een goedaardig gezwel in het bindweefsel en komen vooral voor in de hals, oksels, liezen of in het gezicht. Steelwratjes kunnen irriteren maar ze zijn vooral ontsierend. Wij verwijderen uw steelwratjes met een laser of de naaldtechniek.

Fibroombehandeling tegen steelwratjes

De diodelaser kan heel gericht een klein gebied behandelen. We gebruiken het in onze schoonheidssalon voor de behandeling van couperose maar ook om steelwratjes te verwijderen. Na deze fibroombehandeling waarmee het steelwratje wordt verwijderd kan de huid een paar uur wat geïrriteerd zijn. De eerste 4 weken na de behandeling wordt u geadviseerd overmatig zonlicht op de behandelde plek te vermijden.

Steelwratjes verwijderen met laser

Onze huidspecialistes zijn zeer ervaren in het verwijderen van steelwratjes met de laser. Na een persoonlijke intake kunnen zij u vertellen hoeveel behandelingen u in onze schoonheidssalon nodig hebt om van de steelwratjes af te komen en welke verzorging u tussendoor nodig heeft voor de behandelde huid. Het aantal behandelingen is altijd afhankelijk van het aantal steelwratjes en de grootte ervan.

Steelwratjes verwijderen met de naaldtechniek

Het steelwratje wordt direct verwijderd door het coaguleren van het steelwratje met de naaldtechniek. Na de behandeling kan een klein korstje op de huid ontstaan. Deze zal er binnen enkele dagen vanaf vallen.

Laat nu uw steelwratjes verwijderen

Heeft u steelwratjes en wilt u die laten verwijderen? Boek dan nu een afspraak in onze schoonheidssalon. Na de intake kunnen wij voor u de benodigde behandelingen bij uw huidspecialiste reserveren.

Steelwratjes verwijderen

Psoriasis
Huidtypes
Overbeharing
Huidtypes
ook voor overbeharing naar onze schoonheidssalon