Skin

Tienerhuid

Een schone huid voor nu én later!

Een goede verzorging nu houdt de jonge tienerhuid gezond en gaaf én legt een goede basis voor een mooie huid later! Met onze reinigende en verzorgende tienerbehandeling worden de onzuiverheden van de huid zoals puistjes, pukkeltjes en zelfs acne aangepakt. Zo blijft jouw huid schoon, voor nu én later.

 

Verzorgingslijn speciaal voor tieners

De tienerhuid is vaak uit balans en wordt extra geïrriteerd doordat ze producten gebruiken die teveel agressieve ingrediënten bevatten. Met Clear Start van Dermalogica is dat niet zo. Deze lijn is speciaal voor de tienerhuid ontwikkeld én getest door tieners. In verschillende tienerbehandelingen gebruiken wij deze zachte en verzorgende lijn. Bijvoorbeeld om de huid gezond te houden en onzuiverheden te verwijderen.

Behandeling: Clean start treatment
Producten: Dermalogica Clear start, Environ producten

Problemen met de huid?

Heeft de tienerhuid al echt grotere problemen, zoals acne, dan passen wij onze behandelingen daarop aan. Voor de speciale acnebehandelingen voor tieners gebruiken wij in onze schoonheidssalon intensieve producten van Environ of Image.

Verzorging voor tieners!

Ook voor een fijne verzorging kunnen tieners bij onze schoonheidssalon in Houten terecht. Bijvoorbeeld voor een Diva manicure of Diva pedicure. En voor sprekende ogen bieden wij de Diva Eye Brow behandeling.

Boek een tienerbehandeling

Cellulitis en striae
Huidaandoeningen
cellulitis en striae
Pigmentvlekken
Huidtypes
Pigmentvlekken