Skin

Vette huid

vette huid

Een goede reiniging voor een gezonde huid

Een vette huid heeft een te hoge talgproductie waardoor het gezicht glimt en er vaak onzuiverheden zijn zoals puistjes en mee-eters. Een reinigende behandeling brengt de talgklieren en de huid tot rust en geeft u weer een gezonde huid.

Voorkom erger

Bepaalde cosmetica, hormoonveranderingen, erfelijke factoren, het weer of uw dieet kunnen uw vette huid veroorzaken. Wordt uw huid niet goed verzorgd, dan kan het teveel aan talg uw poriën verstoppen waardoor de huidproblemen verergeren. Met goede verzorgingsproducten, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen en de juiste adviezen brengen wij uw vette huid in balans.

Behandeling: Dermalogica biosurface peeling , Environ Purifing treatment, Microdermabrasie,
Producten: Environ Be-active lijn, Dermalogica Medibac Clearing lijn, Image Clearcell producten

Gezonde leefstijl voor een gezonde huid

Een vette huid is van zichzelf dikker en sterker dan een droge huid. Wordt de overmatige talgproductie door een goede verzorging weer in balans gebracht, dan heeft u een gezonde huid die langer jong blijft dan veel andere huidtypes. Onze schoonheidsspecialistes adviseren u de juiste verzorging om uw huid te verbeteren en geven u tips voor een gezonde leefstijl.

Schoonheidssalon in Houten

In onze schoonheidssalon in Houten hebben wij verschillende huidverbeterende behandelmethodes. Zo krijgt u bij ons altijd de schoonheidsbehandeling die voor uw vette huid het beste is. Boek nu uw schoonheidsbehandeling voor een gezonde huid.

Voor een schone huid

Droge huid
Huidtypes
Verouderde, verslapte huid
Huidtypes
verouderde verslapte huid