Primeur: Bindweefselmassage voor een gezondere huid met de Icoone

Primeur Icoone Face Treatment

Primeur: Bindweefselmassage voor een gezondere huid met de Icoone

Primeur met Icoone

Bij Body & Vital houden we ons voortdurend bezig met het volgen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging. Daarom zijn we dan ook heel blij te kunnen melden dat we een primeur in Nederland hebben met de introductie van een nieuw apparaat voor bindweefselmassage.

Strakkere huid, minder rimpels, vermindering van littekens

Met het huidmassageapparaat Icoone wordt een nieuwe stap gezet op het gebied van bindweefselmassage met als gevolg een strakkere, gezondere huid, minder rimpels, minder cellulitis en een vermindering van oedeem en littekens.

Geavanceerde roltechnieken

Door de nieuwe, geavanceerde roltechnieken van de Icoone met rolbewegingen in alle richtingen wordt een optimale en zeer gerichte massage een doorbloeding bereikt waardoor het weefsel zich goed kan herstellen en de huidconditie wordt verbeterd.

Gratis intake

Meer weten over de Icoone en de behandelingen die voor jou geschikt zijn? Loop eens binnen voor vrijblijvend advies in ons huidadviescentrum of neem contact met ons op voor een intakegesprek. Wij adviseren je graag welke behandeling voor jou het beste resultaat geeft.

Lees meer over de Icoone en de behandeling en toepassingen