Over ons

Rimpelbehandeling door arts

Een goed en veilig alternatief

Zelfs de mooiste huid wordt ouder met als zichtbaar gevolg rimpels. Deze ontstaan aan de ene kant door de natuurlijke afbraak van collageen, waardoor de elasticiteit van de huid afneemt en het gezicht vulling verliest met als gevolg rimpels. Aan de andere kant ontstaan ze door bepaalde gezichtsuitdrukkingen: de zogenaamde expressierimpels. Deze komen het meest voor tussen de wenkbrauwen (door het fronsen), op het voorhoofd en naast de ogen (door het lachen).

Met de komst van de zogenaamde “fillers” is er een goed en veilig alternatief gekomen om iets aan je uiterlijk te doen.

Door rimpels, plooien, en ingevallen wangen, maar ook door lippen op te vullen kan op een subtiele en natuurlijke wijze een sterk verjongend effect worden bereikt. Een inspuiting duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Het gaat over zeer minimale ingrepen welke een maximaal resultaat geven.

Dr. D. Mihaylov bij ons op lokatie

Dr. D. Mihaylov verricht bij ons op de locatie medisch cosmetische rimpelbehandelingen middels inspuitingen. Dr. D. Mihaylov heeft zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. En heeft ruime ervaring met injectables, een BIG-registratie en is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). U mag van hem uitgebreide productkennis verwachten, een duidelijke voorlichting over de diverse behandelingsmogelijkheden en de unieke 100% kwaliteitsgarantie. De ervaring en kundigheid van de arts zorgen voor een optimaal cosmetisch resultaat. Dr. Mihaylov is voor ons een belangrijke ‘schakel’ die zijn cliënten op de juiste wijze informeert en begeleid.

Hij werkt uitsluitend met tijdelijke / afbreekbare middelen toegestaan als injectables in Nederland, West Europa en in de Verenigde Staten!

Dr. Mihaylov treedt ook op als intermediair voor esthetisch chirurgische ingrepen. In dit kader werkt hij nauw samen met erkende klinieken en medische specialisten. Voor al uw vragen over cosmetisch/estetische behandelingen kunt u bij hem terecht. Wij zijn er na uitgebreid onderzoek zeker van dat wij een zeer kundige en betrouwbare arts hebben aangetrokken voor het verrichten van deze zo nauwkeurige precisie behandelingen.

Aangesloten bij het NCVG

restylane

Vooralsnog enige punten wat u zelf kunt doen als u overweegt een cosmetisch- esthetische behandeling te ondergaan:

• Maak een checklist met vragen en onderwerpen die u tijdens een eerste gesprek met de arts wilt bespreken.
• Vraag uitgebreid naar de ervaring die een arts of plastisch chirurg heeft met een bepaalde operatie of behandeling.
• Informeer naar de voorzorgsmaatregelen van een kliniek of arts bij eventuele complicaties zoals nabloedingen en infecties. Centra waar cosmetische behandelingen worden uitgevoerd, moeten dat goed geregeld hebben.
• Controleer of ook eventuele kosten voor heroperaties –na complicaties of een negatief resultaat- voor rekening van de kliniek zijn.
• Denk goed na over een behandeling in het buitenland. Eenmaal in Nederland kunnen er complicaties ontstaan waarmee u naar het ziekenhuis moet. De kosten daarvan worden vaak niet gedekt door de zorgverzekeraar.
• Vraag een arts of hij telefoonnummers kan geven van mensen die bij hem of haar een soortgelijke behandeling ondergingen.
• Volgens de Inspectie voor de Gezondheidszorg moeten privé-klinieken de patiënt, na het eerste gesprek, minstens twee dagen bedenktijd geven.