Roll Cit 

Roll cit 

Roll Cit 

LET’S ROCK & ROLL

De Cosmetics Roll-cit van Environ is een roller met naaldjes met een lengte van 0.1 mm waarmee je pijnloos over je gelaat gaat rollen. De naaldjes maken microscopisch kleine kanaaltjes in de huid, waardoor de ingrediënten van je Environ producten beter opgenomen worden door de huid. Door de lengte van de naalden (0,1 mm) is het efficiënter omdat je langer kan rollen. Er zijn 2 soorten rollers de Cosmetic roll-citt met 126 naaldjes deze is € 78,- en de Gold roll-citt deze kost € 218,- met 260 naaldjes.

In een korte tijd bereik je de mooiste resultaten: je huid straalt, je teint is egaler, de structuur van je huid verfijnt en de tekenen van huidveroudering vervagen. Roodheden verminderen en opgelopen zonschade wordt hersteld.

Gebruiksadvies:
Rollen moet je opbouwen. Start met 1x per week en bouw langzaam op naar 1x ’s avonds tot 2x per dag. Rol met enige druk elke huidzone en horizontale, verticale en diagonale richting voor een maximum aantal kanaaltjes. Rol een vijftal minuten. Gebruik altijd na het rollen een Environ serum voor een optimaal resultaat.